Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO&VIDEO. Sute de oameni au omagiat-o pe sătmăreanca ucisă în Belgia

Sute de oameni au omagiat-o, astăzi, la o săptămână de la accident, pe sătmăreanca ucisă pe trecerea de pietoni într-un cartier din Bruxelles, Belgia.

Dariana Palcău a fost omagiată de sute de belgieni și români, ce s-au dus astăzi la locul accidentului, la ora 11,30, aceeași oră la care Dariana și-a pierdut viața. Oamenii au dus flori și lumânări la locul accidentului, și au cântat împreună.

Dariana Palcău a decedat, duminică dimineața (31 martie), într-un cartier din Bruxelles, Belgia, după ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani.
În timp ce tânăra traversa trecerea de pietoni, două mașini s-au oprit, dându-i acesteia prioritate. O a treia mașină,

condusă de șoferul în vârstă de 19 ani, venind din spate, a vrut să ocolească cele două mașini, trecând pe banda pentru biciclete, moment în care a lovit-o mortal pe sătmăreancă.

Tânăra a fost lovită atât de puternic încât a decedat pe loc, spun polițiștii. În momentul impactului, aceasta a fost aruncată la peste 10 metri distanță de locul accidentului.

În urma accidentului, șoferului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 15 zile, iar acum riscă 5 ani de închisoare, potrivit presei belgiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.