Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

VIDEO. Goran Bregovic va concerta la Satu Mare, la Zilele Orașului

Goran Bregovic va concerta la Satu Mare, în cadrul ediției din acest an a Zilelelor Orașului, anunță primarul Kereskenyi Gabor.

Bosquito, Vama, Ruzsa Magdi și alte formații din țară, și din afară, vor concerta la ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare.

Zilele Orașului Satu Mare vor avea loc în perioada 24 -26 mai 2019.

Primăria municipiului Satu Mare transmite următorul mesaj:

„De 23 de ani, în ultimul weekend din luna Mai, orașul pe care îl iubim îmbracă haine de sărbătoare. Zilele Orașului Satu Mare reprezintă cel mai mare și mai important eveniment al comunității sătmărene, motiv pentru care și în acest an vom avea parte de concertele celor mai în vogă artiști ai momentului.

În 2019 continuăm să aducem la Zilele Orașului Satu Mare artiști renumiți și plăcuți de publicul sătmărean. Astfel, ne bucurăm să anunțăm că la ediția din acest an l-am invitat pe Goran Bregovic,acompaniat de Wedding and Funeral Orchestra. 

De asemenea, până în acest moment avem confirmarea trupelor Vama, Bosquito, Rúzsa Magdi (HU) care vor urca pe scena din Piața 25 Octombrie. Spectacolul se va transforma într-un adevărat maraton muzical, la care vor asista peste 100.000 de sătmăreni.

Am lansat, de asemenea, invitația și reprezentanților orașelor înfrățite, meșteșugarilor, artiștiștilor și muzicienilor de muzică populară, ansambluri folclorice, să ni se alăture și în acest an în Piața Libertății, unde vor avea loc concerte dedicate iubitorilor de folk, muzică populară și dansuri tradiționale.

Atât în 2017, cât și în 2018, au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni.

De altfel, în 2018, s-a înregistrat un număr record de participanți, aproape 100.000 de spectatori, atât din județul Satu Mare, cât și din județele învecinate, dar și din Ungaria. Cei mai mulți sătmăreni au fost prezenți în Piața 25 Octombrie la concertele artiștilor Cargo, Carla’s Dreams, Holograf, Edda, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.”

10 comentarii

 1. ioan Răspunde

  Arata destul de bine

 2. x-ulescu Răspunde

  chirila mai e in vama ( formatia ) ??? iara moare de foame ca nu mere nime la concertele lui ,si din reclama la ciuc nu-i ajung banii…vine la banii publici ?? normal ca psd nu a votat bugetu

  • Gyuri Răspunde

   N-ai la tine textele cu liberalii şi cu interdicţia de a intra în oraş căruţele?

   • x-ulescu Răspunde

    da totusi ,a avut autorizatie sa intre cu caruta in oras , sau la liberali nu trebe ?

    Multumit gyuri ??

 3. Cetățeanul turmentat Răspunde

  Dar Tudor Chirilă nu e de dreapta?
  Cum de cântă pe banii primăriilor și ai contribuabililor?
  Apropo, banii aceștia s-ar putea folosi în scopuri mult mai utile, de exemplu să se termine mai repede podul peste Someș, fie el și pietonal, sau terminarea centurii de ocolire a Sătmarului.
  Dar de unde să știu eu ca simplu cetățean de ce are nevoie orașul? Dacă are nevoie de paranghelie, asta e.

 4. Bravo Răspunde

  In vremuri tulburi voi aduceti unu de canta Kalashnikov. BRAVO UDMR!!! Se pare ca va doare in cot de Romania, vreti sa o dezbinati si mai mult.

 5. Y_grec Răspunde

  Eu zic să, cânte x_ulescu o melodie despre căruțe sau ștafuri , că văd că-l zgândăre rău de vre-o câteva zile .
  Sau poate ne cântă ceva cu dracnea la Poartă Albă ?

 6. Robu' Răspunde

  Bravo! In sfarsit ceva cu adevarat de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.