Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Hoață cu tupeu! A intrat în curtea unei case, a ,,spart” o mașină și a fugit cu peste 4.000 de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat două persoane bănuite că în cursul lunii martie și la începutul lunii aprilie, ar fi sustras mai multe bunuri din posesia unor persoane, pe raza județului Satu Mare.

Activitățile desfășurate de polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești, au dus la identificarea unei femei, de 46 de ani, din localitatea Pișcolt, care la data de 13 martie a.c., ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din localitatea de domiciliu, de unde dintr-un autoturism parcat în curtea imobilului, a sustras 4 600 de lei.

De asemenea, la data de 5 aprilie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, a fost identificat un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Satu Mare, care în noaptea de 4/5 aprilie a.c., ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată, din parcarea unui hipermarket din municipiul Satu Mare.

În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea supravegherii, cunoașterii și documentării întregii activități infracționale.

De asemenea, atât bicicleta cât și suma de bani au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.