Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

S-a ,,înroșit” etilotestul. Ce alcoolemii aveau doi șoferi prinși de polițiștii sătmăreni

Doi conducători auto aflați sun influența băuturilor alcoolice au fost depistați de polițiști în acest sfârșit de săptămână.

În cursul zilei de vineri, 5 aprilie, polițiștii Secției Poliție Rurală Tășnad, au oprit pentru control, în localitatea Bogdand, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din localitatea Ser.

În urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a rezultat o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, la data de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au oprit pentru control, în oraș Negrești Oaș, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a rezultat o concentrație alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze a fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.