Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

LIVE. Sindicatul Poliţiştilor, alături de greviştii de la Electrolux

Sindicatul Poliţiştilor, alături de greviştii de la Electrolux. Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă,  a fost în această dimineaţă alături de greviștii de la Electrolux şi le-a transmis că sindicatul pe care îl reprezintă este de partea protestatarilor.

El i-a felicitat pentru unitatea de care au dat dovadă, și a precizat că vinovaţi pentru toată situația la care s-a ajuns sunt politicienii care au guvernat din 1990.

“Ne-am vândut așa, pas cu pas și vin în campanie electorală să ne ceară votul. Nu vă separați. Rămâneți uniți. Nu cedați pentru nimic în lume, doar dacă vă sunt recunoscute revendicările. Nu sunt revendicări colosale, problema este la angajator, nu la dumneavoastră este problema”, a spus Dumitru Coarnă.

Greviştii au scandat mai departe împotriva fabricii dar au transmis în special mesaje de unitate. “Nu cedăm” şi  “Unitate” au fost mesajele acestora.

Greva continuă la Electrolux.

Prşedintele Sorin Faur a informat că au mai trimis scrisori de susţinere sindicatele din vestul Europei.

6 comentarii

  1. Goguta Răspunde

    Asta nu mai e greva cu vreo 100 oameni care stau 30 minute si pleaca. In Germania la fabrica Audi stateau grevistii 8-10 ore in fata fabricii. Nu stiu de ce mai scriu multi ziaristi ca peste 400 oameni sunt in greva. Clar nu s-au informat sau scriu asa ca sa dezinformeze. Pai sa fii in greva nu inseamna doar sa semnezi pe o lista. Trebuie sa fii acolo sa se vada ca faci greva. Nu ca te duci sa muncesti la negru sau lucri in gradina si vinzi in piata. Inseamna ca alora li se cam rupe si de greva. Mai bine merg sa isi vada de ale lor. Asta nu mai e greva si asa nu mai crede lumea.

    • G Răspunde

      Bine fac dacă Conducere nu le a dat voie în fabrica. Dar de acea nu le dat voie sa poată sa si facă liniștit mismasurile lor liniștit angajări nelegale, sa nu le vadă nimeni. Și în al doilea rand din salariu ala de căcat de 1400 RON poți trai normal ca fiecare se orientează sa mai câștige de un pâine sa nu moara de foame dar ciuda e mare așai romanul. Și în al treilea rand uitate live ca sunt peste 300 de oameni în fiecare zi prezenti

      • Lica Răspunde

        Si eu m-am uitat live si nu erau mai mult de 100-150. Si normal ca nu au voie in fabrica. unde ai mai vazut tu greva in fabrica. Peste tot se face la poarta fabricii. Nu cred ca cine a scris mai sus a scris de ciuda, Dar treaba e ca nu poti sa ceri corectitudine si sa dai lectii despre dreptate daca tu nu esti asa si incalci legile. Si te rog eu frumos invata sa scrii corect. O sa te ajute sa gasesti un loc de munca mai bine platit.

  2. adi Răspunde

    100 lupta pt 1000. hahaha
    cred ca aia a si lucra. 100 trag pt restul.

  3. Tutanka Moni Răspunde

    ”Iesi afara javra ordinara” ?A fost cumva basescu in fabrica ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.