Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

LIVE&FOTO. Greva Electrolux, într-o altă etapă. Oamenii au venit cu mâncare și cafea

Greva de la Electrolux intră într-o nouă etapă. Oamenii s-au strâns din nou, în această dimineață, în fața companiei, unde au dus mâncare și cafea, fiind hotărâți să stea în fața Electrolux întreaga zi.

Cu toate că oboseala și tenisunea se resimt tot mai tare, greviștii nu vor să renunțe la grevă, nici să își dea demisia. Din banii strânși, au dăruit, în această dimineață, câte 100 de lei celor mai nevoiași dintre greviști.

Sindicaliștii de la Electrolux au cerut ieri o nouă întâlnire conducerii Electrolux, în regim de urgență. Aceștia au atras atenția conducerii în ceea ce privește atitudinea lor „nedemnă de imaginea democrației din țara pe care o reprezintă.”

Greviștii au ajuns, ieri, într-o stare de disperare. Unii dintre protestatari s-au întins pe jos, pe șosea, blocând astfel traficul rutier. Tot ieri, Vasile Dârle, secretarul sindicatului Cartel Alfa Satu Mare, și-a pus cătușe, în semn de protest. Astfel, președintele Sindicatului liber SAMUS, Sorin Faur, a cerut o întâlnire de urgență cu conducerea Electrolux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.