Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Preotul Cristian Boloș este noul președinte al Crucii Roșii Satu Mare

Preotul Cristian Boloș este noul președinte al Crucii Roșii Satu Mare, începând din această săptămână.

„Noul Președinte al Crucii Roșii Filiala Satu Mare, părintele Boloș Cristian, un om minunat și iubit de voluntarii și staful Crucii Roșii Satu Mare. Vă mulțumim pentru dăruirea și generozitatea cu care sprijiniți de mulți ani activitățile și proiectele noastre” este mesajul celor de la Crucea Roșie.

 

19 comentarii

  1. Vedeta Răspunde

    Ca preot paroh darea de mana a fost 30mii eur! Aici pentru cat a bagat mana in buzunar?

    • Nehiob Răspunde

      Ce să caute ăsta la Crucea Roșie. Un papă lapte după fusta lui nevasta sa și socrusău,un pervers cu vorbă dulce și cu gândire de șarpe.,

      • Mihai Răspunde

        Vă spune ce vreți să auziți iar după aceea vă execută. Bine că nu este director la Aeroportul Satu Mare. Ambițioasă dihanie diavolul prin asemenea fețe lucrează.

  2. Om Răspunde

    Daca intrebati inseamna ca e o supozitie. Si probabil si afirmatia referitoare la 30000 de euro. Cat de urat sa aruncati cu ,, noroi” .Ma gandesc ca sunteti un om mic. Si nicidecum o vedeta. Pentru ca daca erati o vedeta in adevaratul sens al cuvantului nu aveati timp de asa ceva. Parinte, iarta te rog.

    • antipopi Răspunde

      De aia nu progresam ca natie, datorita gandirii tale medievale de a pupa popii in fund…ma treziti va odata !biserican egal psd ist in opinia mea

  3. Om Răspunde

    1. A apara un om nu inseamna a pupa in fund. 2. Biserica nu e egal PSD. 3 . Cred ca nu progresam datorita unor oameni care nu gandesc si nu fac lucrurile obiectiv si nici bine, ci la plezneala, asa cum aruncati si loviti dvs, in stanga si in dreapta.

    • nu s om Răspunde

      Il aperi de ce?tehnica de a dobandi parohii este cunoscuta(prin cumparare sau mostenir)ca fanariotii….indoctrinatu le,pupator de moaste ce esti….presedintele crucii sau ciumei rosii a devenit asta in rochita neagra?

    • doamne Răspunde

      Esti pomohaci?sau ti a dat popa la curut

  4. Alt on. Răspunde

    Mai omule! Nu arunca nimeni cu noroi. Dar probabil ai uitat cun ameninta govorila in campania alectorala trecuta sotiile de preoti care lucreaza in investment, ca le da afara, daca preoti nu fac campania electorala ptr. Psdragnea. A fost inregistrata amenintarea sI data la presa.psd CIUMA ROSIE.

    • barbat in rochita Răspunde

      N ai ce sa le faci la astia…sunt atat de indoctrinati incat fac popii ce vor cu ei…stii ce i pacat?precis e un bugetar care e platit fin banii nostri…un medieval sinistru, un votant al cumei, un pupator de poale ….biserica e o afacere de familie mostenita sau cumparata…punct

  5. Om Răspunde

    Hai ca m-ati facut sa rad.

  6. Om Răspunde

    Daca eram popa intorceam obrazul cu smerenie si nu v-as fi raspuns . Dar nu sunt. Cred ca nu mai imi pierd vremea cu atata prostie…

  7. dute n Răspunde

    Dute sa sugi p..a la toyi popii si la daniel….carpa societatii.doamne cat esti de prost si de penibil….medievalule, coboratule din copac…
    Pedofilii naibii platiti din bani publici si din pensiile babebor….va …in gat

    • ha ha Răspunde

      Nu mai zice de …in gat ca la astia chiar le place ca s fetite cu rochite si le place la gatut si fundulet…exemplu ep de husi pomohaci si restu

  8. Un putregai Răspunde

    Sa nu-i mai vorbiti de rau pe preoti, fiindca sunt slujitorii lui Dumnezeu si nu aveti voie sa-i judecați voi.
    Mergem pe stradă şi auzim, fără să vrem, câteva vorbe despre cineva. Urcăm în autobuz şi atenţia ne este tulburată de o discuţie între doi călători despre o a treia persoană care nu este de faţă. Vorbitul de rău despre alţii sau bârfa, aşa cum este cunoscută de către toată lumea, a devenit un lucru atât de familiar, încât oamenii au început să o şi accepte. Mulţi, fără să se întrebe dacă nu cumva vorbeşte gura şi nu mintea şi uitând că a nu bârfi este o poruncă de la Dumnezeu. Multora dintre voi vă vorbește gura și nu mintea. Dacă ați fi cât de cât cu mintea limpede ar vorbi ea in locul gurii voastre care împroașcă foarte urât cu noroi intrun om nevinovat. Ce a mai făcut colega, cu cine a ieşit în oraş, cu cine a luat metroul? Ce şi-a cumpărat nou, cu ce haine este îmbrăcată azi? – sunt doar câteva dintre frazele care se întâlnesc adesea în zilele noastre într-un birou, pe stradă, dar mai ales la televizor. În emisiunile de divertisment, dar şi la ştiri, se vorbeşte despre cine, ce şi când a făcut ceva, iar revistele de scandal ne ţin la curent cu toate întâlnirile, despărţirile şi scandalurile. Oare bârfa chiar este încurajată la toate nivelurile? Se pare că da. Îmi pare rău de voi ca și oameni că ați ajuns in acest hal. Dumnezeu sa vă lumineze mințile! Nu mai aruncați cu noroi în alții uitati-va la voi in primul rand.

  9. cetatean Răspunde

    Oamenii sunt prosti ca le dau importanta ,le cer sfaturi ii finanteaza etc

  10. Gheorghe Răspunde

    Cei care îl cunosc pe preotul Boloș ȘTIU că este un înger trimis de Dumnezeu pe pământ! Din păcate printre oameni există mulți păcătoși ce nu suportă îngerii!

  11. Gheoghe Răspunde

    Un înger nu ia banii oamenilor ,Dar tu poți să crezi că e înger cu chip de Nikiduță. O donație ceva să te ierte de păcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.