Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

PROBLEME. Avionul Bucureşti – Satu Mare a aterizat de urgenţă după 10 minute!

Avionul Bucureşti – Satu Mare a aterizat de urgenţă după 10 minute! Compania TAROM informeazã cã aeronava programată să opereze marţi, 02 Aprilie 2019, cursa RO 637 cu destinația Satu Mare, s-a întors din zbor după aproximativ 10 minute de la decolare pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, conform procedurilor standard în această situație, în urma unor fluctuații în funcționarea sistemului de presurizare al aeronavei.

“Subliniem ca decizia comandantului de întoarcere a aeronavei din zbor respectă întocmai normele și procedurile de siguranță și securitate in aviație civilă, iar siguranța și securitatea pasagerilor noștri și a echipajului nu au fost puse in pericol nicio clipă”, precizează Tarom.

Avionul a aterziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pasagerii au fost debarcați.

O alta aeronava TAROM a preluat deja pasagerii și urmează sa decoleze in cel mai scurt timp către destinația inițială.

Un comentariu

  1. horatiu Răspunde

    Am fost in avion. La 17:00 trebuia sa pornim de pe Otopeni. Am pornit la 17:20. La 17:28 ne-au anuntat ca vom ateriza de urgenta. S-a creat putina panica in avion. La 17:35 ne-au anuntat ca in 7-8 minute ajungem pe aeroport (cu probleme de depresurizare). Am aterizat cu bine; La 18:50 am decolat cu o alta aeronava.
    Din puctul meu de vedere, problemele erau altele: Nu apar probleme de depresurizare la o altitudine de 700-800 metri (cam atat aveam cand ne-au anuntat ca ne intoarcem); motoarele aveau un zgomot ciudat.
    Oricum felicitari echipajului. Tarom are foarte multe lacune; dar un lucru e sigur: are de departe cei mai profesionisti piloti (majoritatea din MAI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.