Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Șoferul ce a ucis-o pe sătmăreancă în Belgia: „Ne întorceam de la o petrecere”

Houssem Eddine, șoferul ce a lovit-o mortal pe sătmăreanca Dariana Palcău, admite că a greșit, însă nu are niciun fel de remușcare, spun jurnaliștii belgieni.

Șoferul vinovat, în vârstă de 19 ani, spune că regretă cele întâmplate.

„Mașina din fața mea a încetinit. Am crezut că vrea să vireze la stânga, așa că am virat la dreapta pentru a o depăși. Am condus cu 40 km/oră. Nu mă înțelegeți greșit, îmi pare rău pentru cele întâmplate”, a precizat șoferul, potrivit publicației brusselstimes.

Acesta a spus că mașina pe care a condus-o nu îi aparține.

”Ne întorceam de la o petrecere. O prietenă a condus mașina, a fost mașina ei. Dar a fost foarte beată. A condus cu peste 100 km/oră unde limita de viteză era de 50 km/oră. Am decis să preiau eu controlul volanului.

Dariana Palcău a decedat, duminică dimineața, într-un cartier din Bruxelles, Belgia, după ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani.

În timp ce tânăra traversa trecerea de pietoni, două mașini s-au oprit, dându-i acesteia prioritate. O a treia mașină, condusă de șoferul în vârstă de 19 ani, venind din spate, a vrut să ocolească cele două mașini, trecând pe banda pentru biciclete, moment în care a lovit-o mortal pe sătmăreancă.

Tânăra a fost lovită atât de puternic încât a decedat pe loc, spun polițiștii. În momentul impactului, aceasta a fost aruncată la peste 10 metri distanță de locul accidentului.

În urma accidentului, șoferului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 15 zile, iar acum riscă 5 ani de închisoare, potrivit presei belgiene.

3 comentarii

  1. Dr.Mengele Răspunde

    “Belgianul” Houssem Eddine!!! Au invadat lumea, nenorocitii astia de babuini! Asa ne trebuie daca nu s-au luat masuri cand trebuia! Sa fim “politically correct” si ei se poarta ca-n jungla! Cu animalele trebuie sa te comporti ca atare! Pacat de o viata irosita din cauza unui pastor de capre venit din desert!

  2. Rodica Răspunde

    Nenorocitul mai are tupeul sa declare ca nu are remuscari si ca a preluat el controlul masinii , deoarece prietena conducea in stare de ebrietate avansata !Halal control a preluat , ordinarul ! Subscriu in totalitate la tratamentul dr. Mengele pentru aceasta categorie de creaturi ! Dumnezeu sa-i intareasca familia tinerei , sa poata trece peste acest soc si pierdere .

  3. Pop Ioan Răspunde

    La ce te astepti de la un imigrant?? Si avea doar 40Km/h.Poate peste suta.La 40Km/h te opresti pe o distanta de citiva centimetri.Se pare ca politia nu are curajul sa faca dreptate,sa spuna realitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.