Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Termen pentru Tehnic Asist: ori renunță la Autostrada Codrului, ori cesionează contractul

Termen pentru Tehnic Asist: ori renunță la Autostrada Codrului, ori cesionează contractul, a declarat președintele Consiliului Județean Pataki Csaba în ședința de astăzi, fiind chestionat în legătură cu situația dezastruoasă a tronsonului.

Președintele CJ spune că cei care ar fi trebuit să se ocupe de repararea drumului spre Homoroade au renunțat la lucrare, însă, deocamdată, nu pot pleca definitiv până nu vor preda amplasamentul cu acordul judecătorului. Acesta a mai adăugat că s-a ajuns în această situație după ce negocierile între părți au fost încurcate de anumite modificări legislative. Mai mult decât atât, spune Pataki, nu se știe ce se întâmplă cu actualizarea salariilor din construcții și a creșterii prețurilor materialelor de construcții.

Astfel, soarta acestui tronson pare pecetluită, cel puțin asta reiese din cele spuse de Pataki Csaba, care a afirmat că ,,la nivelul instituției putem sta și în cap”. Președintele Consiliului Județean a mai declarat că întreaga situație trebuie să se rezolve în maxim două săptămâni, mai exact ori se va ajunge la retragerea definitivă a constructorului ori la cesionarea contractului. Dacă însă se cesionează contractul, această procedură ar dura undeva la 4 luni, iar cu licitație și expertiză lucrarea nu va putea fi finalizată în acest an.

P.S. Preluarea ştirii poate fi făcută doar cu citarea sursei. Rugăm colegii din presă care nu îşi pierd timpul cu astfel de şedinţe să manifeste un minim respect faţă de munca depusă. Mulţumim pentru înţelegere!

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Stefanel Răspunde

    De ce nu il trageti pe Stef si Govor la raspundere? Stim bine ca ei aunt cei care au beneficiat de banii de la aceasta firma!

  2. Govor Răspunde

    eu nu am luat nici un ban..adi a luat…la manuela si oana le-am dat din salar bani de coafor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.