Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Directorul Aeroportului Satu Mare: „Cred că vom avea două destinații noi de anul viitor”

Directorul Aeroportului Satu Mare, Mihai Pătrașcu a declarat astăzi în ședința Consiliului Județean că este posibil ca începând de anul viitor să existe două curse noi de la Satu Mare.

El a spus că nu poate să dezvăluie destinațiile luate în discuție din cauza concurenței foarte mari cu aeroporturile din vecini.

„Avem discuții pentru curse noi, asta fac de când am ajuns aici. Din păcate, nu pot să spun mai multe din cauza concurenței din zonă. Cred că de la anul vom avea două destinații noi. Nu vreau să dau destinații orașe deoarece nu este nimic concret”, a spus directorul Aeroportului Satu Mare, Mihai Pătrașcu.

P.S. Preluarea ştirii poate fi făcută doar cu citarea sursei. Rugăm colegii din presă care nu îşi pierd timpul cu astfel de şedinţe să manifeste un minim respect faţă de munca depusă. Mulţumim pentru înţelegere!

3 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Mai bine s-ar lauda Directorul Aeroportului Satu Mare, Mihai Patrascu ca are curse cu destinatia”Locuri de veci-Cimitirul Madaras”-transporta mortii la groapa cu masinile aeroportului(camioneta cu numar de inmatriculare…GFK…).

  2. Mihnea Răspunde

    Concurenta serioasa in jur? Cu cine? Cu BM pe care l-ai pus pe butuci? Nici nu poate varui ce a lasat Fechete, iar povestile astea cu noi curse dar nu se stie cine si cand se tot repeta la 5-6 luni. Avioane…in capul unora.

  3. Sorin Răspunde

    Habar n-are directoru ce camionete are in ograda. El doar s-a instalat de stapan, cu asistent-manajera cu picioare lungi si foarte maleabila, protocolul de rigoare si cu jeepul bun sa faca naveta sm-bm, pe banii institutiei, ca macar asa are si diurna la fiecare seara petrecuta acasa la el. Plus, drumurile in Franta, sa se dea cu avionu. In rest….discutii, dar nu stie concret despre ce, posibilitati, vedem noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.