Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

VIDEO. Armata devine obligatorie. Anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale

Ministerul Apărării Naționale a pregătit o păcăleală de 1 aprilie pentru tinerii români, pe care i-a anunțat că, începând de astăzi, Armata devine obligatorie.

Un videoclip  postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale, în această dimineață, îi anunța pe tinerii români că armata va deveni obligatorie.

„Bună dimineața! ‼ ?????? ?????? ?? ???�̆?? ???????????‼ Începem săptămâna în forță cu o veste mult aşteptată. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 vor primi toate detaliile în timp util”, este mesajul MAPN.

Unii au gustat gluma, însă alții au deschis o dezbatere pe această temă, precizând că ar fi bine ca Armata să redevină obligatorie.

”Din păcate e doar de 1 aprilie. Ar fi bine să redevină obligatorie, să mai iasă bărbați din neamul ăsta şi să mai avem şi noi o armată care să nu mai bântuie prin lume, prin războaie care nu sunt ale noastre”, este mesajul unei persoane.

”Ştiu că e 1 aprilie, DAR să ştiţi că ar fi mult mai bine. Sunt tare aerieni copilaşii (că bărbaţi nu le pot spune) din ziua de azi. Armata te punea pe picioare, te responsabiliza, te organiza, te disciplina! Respect Armata României!”, a fost mesajul unei alte persoane.

3 comentarii

  1. România Răspunde

    Primul pe listă Leș (încă) nemilitarul!

  2. Garuboz Răspunde

    Pa umflatu de Les nul ia nimeni in armata eventual armata Veoricai.

  3. x-ulescu Răspunde

    armata isi bate joc de oameni , cine a facut armata sau a fost concentrat pe santiere , ESTE PENALIZAT la pensie anticipata Ar trebui ca pensiile pe perioada asta sa le plateasca armata ,,ca pe apevisti ii plateste fara sa fi cotizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.