Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

VIDEO. Câine bruscat! Sătmărean filmat în timp ce își bruftuluiește câinele

Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost filmat în timp ce își brusca câinele . Imaginile au fost surprinse de o femeie ce spune că nu este prima dată când bărbatul are un astfel de comportament față de câine.

Sătmăreanca l-a văzut de mai multe ori pe bărbat bruscându-și câinele, motiv pentru care s-a hotărât să ia măsuri. Aceasta l-a filmat și a postat videoclipul pe Facebook.

„Un proprietar de ciobanesc german, din zona Dräxlmeier, Satu Mare, asa isi trateaza animalul, nu e prima data cand il vad…si , culmea, ma vede omul ca ma uit la el cum merge cu cainele pe langa bicicleta, sau dimineata la 8:15 alearga cu el si la fel face, l-am mai vazut o data , m-a vazut si atunci….nu stiu…ii place sa arate lumii cum isi loveste si strange de gat cainele pentru ca nu merge la pas ?!? Bietul animal traieste un cosmar alaturi de acest om, daca poate fi numit asa, se vede ca e speriat, nu stie ce sa faca sa il multumeasca pe “stapan”, spune femeia.

8 comentarii

  1. sophia Răspunde

    Doamna draga, faceti o reclamatie la politie pentru nerespectarea Legii de protectie a animalelor. Daca o semnati cu nume si prenume sunt obligati sa respecte legea!

    • Ne lasi Răspunde

      Asa nu castiga nici un like, nici un share, nu tu emoticoane, o vor da vecinii de la Friends disparuta.

  2. Satmarean Răspunde

    Urgent Poliția să se autosesizeze!!!
    Măsuri față de acest individ!!!

  3. Mircea Tudor Răspunde

    E 99% că el este în video: https://www.facebook.com/olimpiu.kecskes

    • Petrica Pop Răspunde

      Animalu ala de om, e prost din nastere, asa se comporta de fel, de mic copil. Pana cand ii da careva peste nas apoi sta cuminte cativa ani. Unii oameni nu-si revin pana nu-s resetati din cand in cand.

  4. Mircea Tudor Răspunde

    Acest individ, Olimpiu Kecskes terorizează și fete din zonă: https://www.facebook.com/olimpiu.kecskes

  5. satmareanul deceptionat Răspunde

    In cazul acesta animalul e stapanul ! Oricum nimeni nu face nimic in judetul nostru pe linie de protectie a animalelelor, ba pardon isi iau salarii babane de la buget. Astfel e posibil sa fie chinuiti caii pe toate drumurile si nimeni nu vede nimic. Poate ca autoritatile nu au atributii in acest scop.

  6. Ardelean Răspunde

    Satmarene deceptionat, te crezi in Suedia? Aici ies popii la manifestatii sa apere dreptul stramosesc de a ne calca rupe copii in bataie sau acela de a pupa oase de sfinti..ca cica asta e traditia la noi. Cee ce spui tu se cheama civilizatie, construita pe educatie, ceea ce aici nu e cazul. Popa si primaru te vreoiau tuns, acum insa te vor prost, roackere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.