Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

VIDEO. Drumul care se modernizează de ani de zile. Mașinile se rup

Drumul Satu Mare – Rușeni, un tronson care se modernizează de ani de zile, s-a transformat într-un adevărat calvar mai ales pentru șoferii care sunt nevoiți să-l parcurgă mai des decât și-ar dori.

Autoturismele care trec prin zonă se ,,scutură din toate încheieturile”, iar oamenii s-au săturat să-și vadă mașinile mai des în service decât pe șosea.

,,Satu Mare – Rușeni…un drum neterminat care își îneacă călătorii în praf! Deși au fost bani primiți pentru a-l face, aceștia s-au pierdut undeva în neantul politic”, spune o sătmăreancă ce a filmat drumul ,,specializat” în a rupe mașinile șoferilor din județ.

6 comentarii

  1. Ioana Răspunde

    Nici drumul care duce spre Moftinul Mare nu e mai bun, e peticit, dar se strica mereu. Oare cand se va rezolva si acel drum?

    • Bogu Răspunde

      Drumul subiect nu are deloc asfalt. Vorbim de drum judetean DJ193A care leaga municipiul Satu Mare de mai multe localitati in directia zonei Codru. Compania Tehnic Asist a intrat in insolventa, reprezentantii consiliului judetean sunt indiferenti si rezultatul este cel din imaginile video. Atat se poate face in Satu Mare de catre gargara politica romaneasca.

  2. Ioan Răspunde

    Drumul Judetean Soconzel Ratesti cine il mai face daca Tehnic Asist s a” lasat la vatra”?

    • Haules Baules Răspunde

      Drumul Soconzel -Ratesti probabil va fi continuat de Compania de Drumuri si Poteci ”Dealul Boghiului” din Stana !!

  3. Corina Răspunde

    Drumul e jalnic dar praful pe care il inghitim e foarte mare nu poti sa lasi un geam deschis sau sa intinzi o haina afara ,oare autoritatile nu stiu asta.

  4. Tom Răspunde

    Praful ce se ridica de pe “carosabil” pune in pericol sanatatea celor ce locuiesc in vecinatatea drumului. As propune sa mergem cu totii la Consiliul Judetean pentru a-i trage la raspundere pe cei care sunt platiti sa se ocupe de problema aceasta. Daca un adult nu poate sa stea in cursul zilei afara, ce sa mai spunem de copii? Cunosc un caz in Amati, persoana avea probleme de sanatate (plamani), acum este in spital. Consiliul Judetean realizeaza oare ca locuitorii din mai multe sate sunt fortati sa suporte mizeria aceea de carosabil din cauza incompetentei lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.