Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Unul dintre cei mai temuți interlopi, eliberat din penitenciarul Satu Mare

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Iasi, Adrian Corduneanu, zis Beleaua, va fi eliberat astazi din penitenciarul Satu Mare, printr-o decizie data de magistratii Tribunalului Cluj, informează ziardecluj.ro. Eliberarea a venit dupa ce judecatorii Marius Lupea si Cristi Danilet au admis solicitarea, in conditiile in care Judecatoria Gherla ii respinsese cererea de eliberare conditionata.

„In baza art.4251 alin.7 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art.597 alin.8 C.pr.pen. admite contestatia formulata de condamnatul Corduneanu Adrian detinut in prezent in Penitenciarul Satu Mare, impotriva sentintei penale nr.154/18.02.2019 a Judecatoriei Gherla (pronuntata in dosarul nr.***/****/2019), pe care o desfiinteaza in intregime. Solutionand cauza, in temeiul art.587 alin.1 C.pr.pen. dispune liberarea conditionata a condamnatului C.A. din executarea pedepsei de 4 ani si 8 luni inchisoare aplicata prin sentinta penala nr.787/2017 a Judecatoriei Iasi. Dispune punerea de indata in libertate a condamnatului, daca nu este arestat in alta cauza. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, la fond si in contestatie, raman in sarcina acestuia. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica din data de 01.04.2019”, se arata in solutia definitiva data de Tribunalul Cluj.

Adrian Corduneanu era condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de santaj. Acesta a executat pana acum 1.095 de zile de inchisoare din totalul de 1.705 zile, cat totaliza pedeapsa. La cele 1.095 zile, se adauga 207 zile considerate ca executate ca urmare a aplicarii prevederilor Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu, rezultand 1.302 zile inchisoare castigate si executate, ce depasesc considerabil fractia legala de doua treimi necesara eliberarii.

Sursa – bzi.ro

4 comentarii

  1. Dana S. Răspunde

    pacat …

  2. Gicu Hugi Răspunde

    Sa-i multumim PSD-ului si bubosului Tudorel Toader pentru legea recursului compensatoriu!

  3. Mae Răspunde

    Lam rezolvat cu un glonț în cap de la distanță !!!!ce atîta frică !!!!

  4. Karl Răspunde

    Alt decojitor de cartof in bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.