Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO. Profesor de vioară din Satu Mare, videoclip filmat împreună cu elevii săi

Artistul Ionuț Rotar, din județul Satu Mare, a lansat un nou videoclip, numit Danț Codrenesc. Fiind profesor de vioară, Ionuț Rotar a ales să filmeze videoclipul împreună cu elevii săi, într-un cadru miific, specific Ţării Codrului.

Profesorul Ionuț Rotar este coordonatorul cercului „Muzica populară” de la Palatul Copiilor din Satu Mare, dar și al cercului ”Ansamblu Folcloric al Clubului elevilor din Tășnad”. Totodată, artistul este membru al tarafului tradiţional “Iedera” din Carei, și colaborator al ansamblului folcloric “Doruri Sătmărene” al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Sătmăreanul a fost premiat de mai multe ori la nivel național, la festivaluri precum: Festivalului concurs “ Pe strune de vioară” – Ocna Mureș 2009, unde președinte de juriu a fost renumitul violonist, Ovidiu Barteş; Festivalul concurs “Maria Tănase” Craiova 2009, unde președinte de juriu a fost Tudor Gheorghe; Festivalul Cântecului Popular Românesc “Maria Lătărețu” Târgu Jiu 2007, unde președinte de juriu a fost Dumitru Fărcaș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.