Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Vreme rea de Paște. Satu Mare, sub cod galben de ploi torențiale și vijelii

Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ploi torenţiale şi vijelii. Informarea intră în vigoare sâmbătă, 27 aprilie, ora 12.00 şi ţine până în Duminica Paştelui, ora 18.00. Jumătate de ţară este afectată, iar printre judeţele afectate se numără și Satu Mare.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe suprafețe mici căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte, Oltenia, Transilvania, Maramureș și nordul Crișanei. Vor fi averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

Sursa: Realitatea.net

4 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    acuma siiigur Dragnea e de vina !!!

    • A Răspunde

      Nu,Iohannis îi de vină. Dragnea îi ocupat să ia m..e de la Rezist, PNL și Usr și de la mine. Poți veni și tu că avem pt toți ciumații roșii

      • x-ulescu Răspunde

        ai dreptate toti sunteti muisti ..traiti cu aia in gura toata ziua ,,spor la treaba !!

        • A Răspunde

          Păi da, toată ziua că sunteți nesătui. Acuma ați dat ordonanța să primiți non-stop, fără încetare. Nu vă satură Dumnezeu,dar stai hodinit că mai avem, încă îi plin podul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.