Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Adrian Ștef, la vot: „Am votat pentru a continua împreună cu românii construcția României!”

Președintele municipal ALDE Adrian Ștef s-a prezentat la vot în această dimineață, unde a votat  pentru a continua împreună cu romanii constructia României. Acesta a transmis că a votat doar pentru alegerile europarlamentare.

„Am votat azi doar pentru europarlamentare deoarece pe mine Johanis nu mă poate păcăli cu mizeria de campanie electorală făcută pentru partidul domniei sale! Am votat pentru a continua împreună cu romanii constructia României! Ne-am castigat un loc bine meritat in UE și trebuie sa-l păstrăm.

Noi ALDE vom apăra și mai departe interesele României și românilor în UE.

Romanii trebuie sa aiba aceleași drepturi salariale,sa beneficieze de sistemul de sănătate și protecție socială ca și fiecare european!Agricultorii români sa beneficieze de subvenții similare cu a agricultorilor din celelalte state europene! Să aderăm la spațiul Schengen cât mai repede cu putință,să nu mai fim șantajați de alte state,și să nu mai fim considerați cetățeni de mana a doua in UE!

Să fiți atenți cei care nu vreți să votați la referendum sa vă asigurați că la semnătura pentru ridicarea buletinului de vot de referendum în locul semnăturii sa se bareze spațiul!

Trebuie să răspundeți clar operatorului când sunteți întrebat la ce vreți să votați,că veți vota doar la europarlamentare!

Doamne ajuta!”, a transmis Adrian Ștef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.