Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Alu Menziken construieşte două hale noi la Medieşu Aurit. A demarat procedura

Compania Alu Menziken a demarat procedura de construire a două hale noi la Medieşu Aurit. În acest sens, potrivit surselor PortalSM, au fost depuse deja primele documentaţii la autorităţile locale în vederea obţinerii avizelor.

Cele două hale noi vor fi lipite de cele două existente şi vor avea o suprafaţă totală de circa 20.000 mp.

Alu Menziken are în momentul de faţă 115 angajaţi, urmând ca numărul acestoa să crească în fiecare an. După finalizarea noilor fabrici, preconizate în cursul anului viitor, se vor fabrica va avea în jur de 600 de angajaţi.

Pod între Potău şi Cărăşeu

Pentru a facilita găsirea forţei de muncă, Primăria din Medieşu Aurit urmează să construiască un pod peste Someș între Potău și Cărășeu, deschizându-se astfel oportunităţi noi de muncă pentru cei din zona Codrului.

Fabrica a fost inaugurată marţi, 13 noiembrie 2018. Investiţia totală este de 55 milioane euro, din care 20 de milioane reprezintă contribuţia Guvernului României.

Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler, altele).

P.S. Ştirile PortalSM pot fi preluate doar cu precizarea sursei. Rugăm colegii să manifeste respect faţă de munca depusă. Vă mulţumim!

Un comentariu

  1. Ardelean Răspunde

    Primaria Mediesu Aurit va face pod peste Somes….ma doare burta de atata ras. Gaborka cu citimanajerilu si gumisu, plus toti predecesorii lor n-or fost in stare, iar asta din Medies viseaza. Cal ca primarita din Seini, ce-o dat banii pe studiu de frezabilitate pentru aeroport, sa faca hub regional la ea in pasune, sa nu mai mearga avioanele la Stuttgart, sa opreasca aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.