Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Aurelia Fedorca: Eu n-o să votez la referendum!

Liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută astăzi că nu va vota la referendumul de duminică iniţiat de către preşedintele Klaus Iohannis, considerându-l inutil.

Dacă pentru europarlamentare îndeamnă sătmărenii să voteze PSD, ea nu face nicio recomandare în privinţa referendumului.

“Noi nu facem recomandare, fiecare are propria conştiinţă. Eu n-o să votez la referendum pentru că efectiv îl consider inutil, cam aşa cum considera domul Iohannis referendumul din 2012. Ne aducem aminte de referendumul pentru familie, care pentru noi a fost foarte important, pentru românii din această ţară care susţinem şi am susţinut acest referendum şi valorile de familie. Dânsul a spus că nu este util, că este o cheltuială în plus de fonduri. Eu nu voi vota la referendum, în rest fiecare face după propria conştiinţă”, a spus Fedorca.

 

9 comentarii

  1. taranca Răspunde

    sictir taranca ce esti!

  2. Alex Răspunde

    Doamna susține corupția și hoția!

  3. Driver Răspunde

    Normal ca nu voteaza vaca dracului, si ea e corupta.

  4. Gicu Hugi Răspunde

    Ce faci, fa, Fedorca? Ai chef de niste inundatii? Iti umplem frigideru’ duminica!

  5. Pop Gheorghe din Negrești Răspunde

    În continuare mulțumesc cotidianului I. Z. pt prezentul articol precum și pt fotografia corespondenta, ceea ce mă determină în mod cert și indubitabil să particip la vot însoțit de un grup care îmi împărtășește voința.

  6. vasilica Răspunde

    Cand vad acest grup de infractori si analfabeti sunt sigura ca voi partcipa la vot .

  7. Rodica Răspunde

    Tanti , noi nu te-am intrebat daca votezi sau nu la referendum ! Bine ? Asa ca nu incerca sa manipulezi oameni mai putin informati si care habar n-au ce se voteaza . Pe asta mizeaza claca voastra (si a celorlalti politicieni din celelalte partide) . Te-ai auzit ce vorbesti ? – pai daca nu faci recomandare , de ce ne spui ca n-o sa votezi ? Ce bine-ti sta langa ….Veorica(Dancila) . Ar fi interesant de vazut un test de cultura generala intre voi doua – asta a fost asa o paranteza , sa-ti faci idee despre cat de respectati sunteti ! . In plus , sunt convinsa ca asa cum ne-ati reprezentat pana acum in Parlamentul European – adica deloc- tot asa o veti face si de-acum incolo !

  8. Swiss Răspunde

    Daca citesti aceste randuri probabil esti un om interesat de politica si in consecinta vei iesi la vot. Foarte bine. Dar probabil pentru a contracara toate masurile disperate ale actualilor guvernanti va trebui sa facem ceva mai mult si anume fiecare dintre noi ar trebui sa isi studieze scurt agenda telefonica, sa isi sune cunostintele, sa le trimita clipurile lui Mircea Bravo pe Wapp, sa se gandeasca pe cine ar mai putea convinge sa mearga la vot. Daca fiecar dintre noi va reusi sa scoata inca 2-3 oameni la vot, schimbarea se va produce sigur. Eu am contactat peste 30 de persoane, dintre ele multe erau hotarate sa voteze, cativa ziceau ca nu au cu cine sa voteze, iar doi dintre ei nici nu stiau ca exista un scrutin duminica asta. La unii iti ia mai mult sa ii convingi, unui prieten din strainatate a trebuit sa ii caut adresa sectiei din orasul lui (noroc ca nu trebuie sa se deplaseze prea departe), altuia va trebui sa ii dau mesaj duminica sa nu uite, dar important ca prin putinul fiecaruia putem sa maturam cangrena care s-a format la conducerea tarii. Investiti putin timp ca apoi sa nu trebuiasca sa il irositi prin piete cand vor fi prins curaj din cauza absenteismului si vor da legile / ordonantele mult visate.

  9. cârcotaş Răspunde

    Ce hibă au întrebările de la referendum?Pt. un om normal la cap şi cinstit asta-i întrebarea la care trebuie să răspundă. Mi se face greaţă de şleahta asta de netrebnici. Ştiu că nici ceilalţi nu sunt mult mai breji dar măcar nu au atacat în acest hal fundamentele statului de drept. Mai sunt şi noii veniţi în politică, să încercăm cu ăia. Iar dacă nu putem să spunem ,,Da” întrebărilor de la referendum să ştim că noi suntem vinovaţi de ce se va întâmpla cu ţara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.