Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Baza Dinamo din Satu Mare intră în reabilitare. Kereskenyi: „Va fi o bijuterie”

Baza Dinamo din municipiul Satu Mare intră în reabilitare. Proiectul a fost aprobat astăzi în ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare.

Inițiatorul proiectului este Kereskenyi Gabor, fiind de părere că este foarte important să existe un astfel de loc de mișcare.

“Este un proiect de suflet al meu, am spus de mai multe ori că trebuie să reabilităm acea zonă. Vom amenaja un teren mare de fotbal, vom repara vestiarul, facem nocturnă. Dorim ca să rămână şi pista de alergare pentru toţi sătmărenii. Dorim să reabilităm şi terenul de baschet, deci va fi o bijuterie accesibilă pentru toţi sătmărenii iubitori de sport. Este foarte importat să avem loc de mişcare”, a spus edilul.

Obiectivul general al acestei investiţii care face obiectul documentaţiei este crearea contextului de dezvoltare a activității fizice, a sportului de masă și de performanță adaptat cerințelor societății prin îmbunătățirea infrastructurii sportive de bază, contribuind în mod direct la schimbarea stilului de viață a microsocietății sătmărene, la dezvoltarea bazei de selecție pentru sportul de performanță și la revitalizarea sportului și fotbalului sătmărean cu efecte posibile regionale.

Obiectivul specific al acestei investiţii este: reabilitarea şi modernizarea bazei sportive, realizarea pe terenul pus la dispoziţie a unui teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament și competiții, cu sistem de drenaj, alături de pistă de alergare, poartă de acces și rampă, bănci acoperite pentru rezerve, porți de fotbal, fanioane flexibile de colț pentru terenul de fotbal, stâlpi metalici prefabricați pentru iluminarea terenului de fotbal, tabelă de afișaj scor fotbal, instalaţia electrică și protecţie paratrăsnet, plasă de protecție, tribună spectatori.

Valoarea devizului general este de 3.286.330 lei cu TVA, 2.765.163,96 lei fără TVA.

3 comentarii

  1. Carmen Răspunde

    Nici macar echipa de fotbal nu exista in Satu Mare.Sau nu vor sa plateasca pt sala de sport de la Scoala Nr.10 pt “activitatile sportive” udate in final , din belsug,cu alcool ??

  2. Lili Răspunde

    Anul acesta vor începe lucrările și când se vor finaliza? Abia așteptăm să folosim bijuteria care sperăm să fie cât mai polivalentă, de calitate și durabilă!

  3. Disdis Răspunde

    Totuși lucrările fiind aproape finalizate, ne poate spune cineva de unde procuram și noi un abonament de întrare pt pista de alergare,costul unui abonament,și programul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.