Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bebeluș în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Cluj

Un bebeluș de numai 17 zile din județul Satu Mare a fost transportat astăzi cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca. Nou-născutul suferă de o afecțiune hepatică gravă, a declarat, pentru Portal SM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian.

Sănătatea bebelușului a fost una precară încă de la naștere, iar după ce medicii au constatat că afecțiunea riscă să se agraveze și mai tare, au decis ca micuțul să fie transportat în această după-amiază la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca.

Familia bebelușului este originară din zona Careiului.

6 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    bebelusul era un pui de cioara langa care au stat ciorile batrane 3 zile si sau bucurat ca nu e negru ci galben de la icter.

  2. Adinutza Răspunde

    Bebelușii e un SUFLET NEVINOVAT indiferent de culoarea pielii lui.Oricui i se poate întâmpla.Rusine sa-ti fie ca tratezi asa situația asta grea.Mai bine te-ar fi pierdut mama ta pe drum ca numai umbra faci pe pământ cu atitudinea asta.Sanatate celui mic

  3. Pop ioan Răspunde

    Lasati sa actioneze selectia naturala.Daca era “cioara” poate vom avea cu un viitor asistat social ,in cel mai bun caz,sau poate chiar puscarias,mai putin.

    • x-ulescu Răspunde

      gandire # rezist fascista ! da daca era copilu tau ?? urlai ca nu se misca medicii mai repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.