Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PNL, primul partid care a lansat un program pentru europarlamentare. Romeo Nicoară: „Ieșiți la vot!”

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, şi deputatul Romeo Nicoară, alături de vicepreşedintele la nivel naţional Adrian Oros, au susținut astăzi, o conferință de presă, în cadrul căreia au prezentat o parte din programul politic al alegerilor parlamentare din 26 mai. Intitulat “Profesioniști în Parlamentul European”, programul cuprinde mai multe obiective ale europarlamentarilor liberali.

“Încercăm cu toţii să conştientizăm cetăţenii, să vină oamenii la vot, să înţeleagă care este raţiunea acestor alegeri şi care este normalitate. Nu în ultimul rând, să vină să fie prezenţi la votul pentru referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis. A fost lansat oficial programul politic al PNL care se referă la foarte multe probleme”, a spus Adrian Albu.

Printre principiile amintite de acesta se numără sprijinirea instituţiilor care susţin principiile democraţiei, consolidarea Uniunii Europene, promovarea coeziunii în cadrul Ununii Europene şi eliminarea decalajelor dintre state.

Deputatul PNL Romeo Nicoară a prezentat câteva din obiective.

“Este primul document din aceste alegeri europarlamentare lansat de un partid politic ca şi un program pentru europarlamentarii săi, încă celelalte partide nu au lansat un astfel de program. El se bazează pe câteva principii fundamentale, foarte importante, însoţite de 17 obiective concrete spre beneficiul României”, a spus Nicoară.

El a precizat că liberalii militează pentru procesul de integrare a României în Uniunea Europeană.

“Vreau să rog toţi cetăţenii judeţului Satu Mare să iasă la vot pe 26 mai, atât pentru noi, pentru toţi cetăţenii României, cât şi pentru viitorul copiilor noştri, ai României, ai tuturor, şi să voteze DA la referendum şi lista PNL la europarlamentare”, a spus Romeo Nicoară.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Adrian Oros a arătat că în această campanie PNL nu trebuie să facă nicio promisiune, fiind relevante doar realizările administraţiilor locale conduse de către reprezentanţi PNL.

“Bismarck spunea că sunt momente în care oamenii spun foarte multe minciuni: în timpul războiului, după o partidă de vânătoare, înaintea unei partide de amor sau în timpul campaniei electorale. Le spuneam colegilor mei că în această campanie electorală PNL nu are nevoie nu numai să nu mintă, nici măcar să facă promisiuni, pentru că noi putem să vorbim ore în şir despre ce am făcut de 15 de ani şi ce facem acum, pentru că în toate momentele importante ale devenirii acestei ţări, PNL a fost acolo şi a avut constribuţii decisive, iar astăzi peste tot unde guvernăm local, unde administraţiile liberale fac performanţă atât la nivelul oraşelor mari, dar şi al judeţelor, diferenţa se vede. Adică noi putem povesti ce facem cu adevărat, nu ce vom face”, a spus Adrian Oros.

34 comentarii

  1. Dingdong Răspunde

    Iesiti la vot !! Cei care nu doriti sa votati ”pasaricile” lui iohanis puteti refuza buletinul de vot cu intrebarile ”sri- iste” !!NIMENI nu ne poate obliga sa votam ceva ce nu vrem !!

    • Unu' Răspunde

      Exact cum NIMENI nu ar trebui să permită unor INFRACTORI să dețină funcții publice!

      • x-ulescu Răspunde

        cine a pierdut 2 case in instanta ,definitiv,pentru ca sunt luate CU ACTE FALSE ,nu este infractor ?

        • Unu' Răspunde

          Ești persistent în prostie, precum veorica!
          Dracnea are 2 condamnări! Una este definitivă și irevocabilă, iar pentru a doua schimbă legile pentru a scăpa!
          MU!# PSD!!!

        • c-block Răspunde

          Cine are tot felul de chestii prin Brazilia? He? Și nu de azi, de ieri.

          • x-ulescu

            vrei sa zici de vila din florida ? …pe numele unui ratat antrenor de tenis

  2. Rachita Răspunde

    Fără penalii ca CIOLOȘ .

    • Unu' Răspunde

      Câte CONDAMNĂRI are Cioloș?
      Dracnea deja are 2! din care una este DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ!!

      Altfel minți și tu precum ceilalți ciumați!

      • Dingdong Răspunde

        Boulene,n-am nimic cu Dragnea,iar daca vreodata se va dovedi ca a furat ,asa ca alti politicieni care au furat insa sunt liberi,atunci sa faca puscarie cate zile o avea !! Iar cu ”condamnarea definitiva si irevocabila” cu care tot insisti ca un prostolau ce esti, tin sa-ti spun ca basescu si ”luluta” l-a ”rezolvat ” ! E ”condamnat” pentru ca a indemnat lumea sa iasa la vot in ziua referendumului pentru suspendarea din functie a lui basescu,la care au participat 7,5 milioane de romani,poate chiar si tu boulene ! Deci prima condamnare e politica,iar a dou,aia cu angajarile celor doua femei la DGASPC Teleorman,e acuzat de ”instigare la abuz”,iar probele impotriva lui sunt ”telepatice”,pentru ca nu exista adrese,nu exista inscrisuri pe care sa le fi semnat el,si nu exista nici macar o inregistrare telefonica din care sa reiasa ca el a cerut conducerii DGASPC Teleorman ca acele femei sa fie trimise la sediul PSD !! Doar declaratii scrise de restul acuzatilor, bagate ”in gura” acestora de catre procurorii DNA,carora li s-a dovedit ”stilul” de lucru atunci cand vor sa ”faca” pe cine vor ei !! Iar tu insisti intr-o prostie pentru ca, probabil, esti redus la ” intelect ” !!

        • Bouleanu Răspunde

          @dingdong,1.,,a îndemnat lumea să iasă la vot” …şi pe cine anume a îndemnat?Pe oponenţi? Nu, pe ai lui, care l-au şi ascultat ceea ce înseamnă campanie electorală în ziua votului.De fapt n-a fost doar ,,îndemn” dar ţie îţi vine bine să trunchezi. 2. Să înţeleg că cele două femei s-au angajat singure şi au încălcat de capul lor legea? Nici tu nu crezi asta.Dacă nu Dragnea e vinovat e altcineva. Cine?
          Şi apoi le-a condamnat o instanţă, nu DNA. Dacă probele erau ilegale ce-a păzit avocatul?O fi fost avocat din oficiu.Nu-i bai că eşti ,,un mare caracter”, e bai că ai liber la postat.

          • Dingdong

            Iti raspund acum,insa n-o s-o mai fac,pentru ca vad ca imi pierd timpul cu tine !!A indemna lumea sa iasa la vot, fara sa specifici ce sa voteze, n-are cum sa fie infractiune !!Cei care au vrut sa voteze s-au dus la vot si au votat iar cine nu,nu !! Eu cred ca cei care l-au condamnat au fost influentati de procurorii lulutei,plus ca sistemul era controlat la vremea respectiva de cel pentru care se organiza referendumul !!Ce sa mai faca ”avocatul” ??!!Chiar si in ziua votului care urmeaza acum in luna mai ,pentru europarlamentare, poti sa indemni lumea sa iasa la vot,INSA SA NU SPECIFICI CU CINE SA VOTEZE pentru ca atunci e infractiune !!Femeile respective au fost angajate de conducerea DGASPC,care dealtfel a si recunoscut,si au returnat banii incasati drept salarii de respectivele doamne,vreo 25 de mii de euro in total !Dar faptul ca respectivele doamne au ajuns in curtea PSD la solicitarea lui Dragnea pot fi doar simple speculatii,intrucat nu exista nicio referinta la acest demers,decat ca se presupune ca s-a facut verbal,de-aia si infractiunea retinuta luiDragnea,de ”instigare la abuz”,insa fara nicio dovada palpabila !!Doar vorbe,eu am citit rechizitoriul !!Nu tin cu Dragnea,pentru ca n-am niciun interes,dar fara dovezi clare,fara inscrisuri sau fara inregistrari,pe ce-ti bazezi acuzatia??Doar pe ce zic respectivele femei,speriate probabil de procurorii care le-au anchetat?Parerea mea !!Ok,peace !!

          • Bouleanu

            @dingdong, Nici eu n-aş insista dar văd din felul cum scrii că nu eşti ,,x-lescu”, cu atât mai trist că îţi construieşti argumentaţii false cu un sârg demn de o cauză mai bună. Să-ţi explic pe înţeles: dacă Dragnea a mers cu maşina cu megafon (nu ştiu dacă aşa a făcut-o) chemând lumea la vot, oponenţii lui au spus ,,e boul de Dragnea, mâncane-ar p..a, iar ai lui au spus :,, e domnul Dragnea, ne chiamă la vot să-l dăm jos pe Băsescu! Venim!” Ei, şi tu-mi spui că ăştia au votat altceva decât trebuia. Vei zice că a fost pt. cvorum. Şi acest lucru nu era un folos politic?Măi,măi,măi…A doua, faptul că s-au returnat bani era motiv de închis discuţia?.Probabil, o fi fost prima aplicare ,,în avans” a legii de iertare a celor care returnează prejudiciul. Până la urmă judecătorii au judecat nu procurorii, iar cheia se afla la conducerea DGASPC. Cineva a dat dispoziţie. Cine? Eu sunt sigur că Dragnea nu ştia, nu avea cum, nu le ştie domnul Dragnea chiar pe toate…Acum eu nu cunosc subiectul cum pretinzi că-l cunoşti tu dar am o convingere lăuntrică că 95% din politicieni au încălcat legea deci nu i-aş apăra nici pe ,,ai mei”.

  3. Ion Răspunde

    NU MERGEM LA REFERENDUM! E O PROSTIE rasarita din capul lui iOHAnis…
    pe rezistenti nu i-am vazut sa indemne la prezenta la referendumul pentru familie, au zis ca e o prostie…
    Cat despre leberali… pe astia tuna si-i aduna…

    • x-ulescu Răspunde

      nici macar werner .nu stie ce intrebari a pus..da sa mai raspunda la ele !!!e plin netu de prostia lui

    • Unu' Răspunde

      BA DA, mergem la referendum!
      IO nu vreau să-mi cresc copii într-un stat acaparat de o grupare infracțională foarte bine organizată!

      Referendumul pentru așa-zisa familie tradițională dintre un bărbat de 60 de ani și o fetișcană de 23 de ani a fost o prostie!
      Este DREPTUL fiecărui om să se iubească cu cine vrea el!
      În schimb, este DATORIA noastră să împiedicăm infractorii să modifice legile după bunul lor plac!
      MUI3 PSD!

      • doi Răspunde

        Unu mai tampit ca tine nu se gaseste! Mai plua, prezenta la vot este buna intotdeauna. Cata vreme boicotati un referendum ca nu va convine intrebarea dar indemnati la vot la altul la care va convine sunteti niste sugaci neseriosi si imbecili. Fiecare cetatean are dreptul la parerile lui si nu esti tu, un cretin dealtfel, indreptatit sa spui ce sa creada oamenii sau ce sa nu creada. Nu pricepeti nimic din democratie, sunteti o gasca de anarhisti care vor face numai rau tarii asteia daca, Doamne fereste!, ati ajunge la putere. Noroc ca pericolul asta nu ne paste si ca o sa dispareti din peisaj asa cum ati si aparut: Jalnic!

        • x-ulescu Răspunde

          nu mergeti la referendum , orgoliul lui werner o sa sufere ( poate crapa dracului si scapam de el ) si o sa vada si ue cati sunt de partea lui

          • Dingdong

            Poti refuza buletinul cu referendumul,soliciti doar buletinul de vot cu candidatii la europarlamentare !!Nu esti obligat sa votezi ce nu vrei !! Cred ca PSD-istii vor refuza cu totii acel buletin !!

        • Unu' Răspunde

          Prinde-l pe ciumatul pixulescu, dingdong, laurențiu, ion sau cum muma naibii și-o mai spune, (că atâtea personalități are de nu cred că-l mai recunoaște nici mă-sa!) și săriți în cap de pe palatul administrativ ! Se va considera accident de muncă (pariu că acolo-ți duci veacul), dar scăpăm de o lichea!

  4. Cetatean satu mare Răspunde

    Unu te remarci doar prin injuraturi isr copii nu poti sa i cresti printre lgbisti vocabular fff urat

  5. Dingdong Răspunde

    E foarte important sa participam la vot,sa algem europarlamentarii !! Insa nimeni nu ne poate obliga sa votam intrebarile stupide ale lui iohanis,deci daca vrem putem refuza acel buletin de vot cu intrebarile !!Pur si simplu nu il luam atunci cand cei din comisie vor sa ni-l dea cu celelalte buletine de vot !!Ii rugam frumos sa-l tina pentru orban si iohanis !!

  6. 007 Răspunde

    Citind comentariile de mai sus,parca vad un drum de tara cu oamenii care-si duc animalele la pasune si le cearta, de ce s-au balegat in mijlocul drumului.Pai mai oameni buni,nu mai judecati si certati animalele, de ce fac si cum fac ,deoarece este IMPOSIBIL ca DOBITOACELE sa INTELEAGA logica NORMALITATI si CIVILIZATIEI, dintr-un simplu motiv… n-au cu ce !
    Concluzia;NU VA LASATI CONDUSI DE ANIMALE !
    In rest vorba unui mucalit…,,numai cand ma-ta te-a crescut ca neam de curva si de hoti,
    ii aperi pe astia toti”.
    Orice asemanare cu unii ` postaci de pe aici…nu e simpla coincidenta !

    • x-ulescu Răspunde

      @007 ti se potriveste perfect

    • Unu' Răspunde

      Corect!
      Uneori nu mă pot abține …

    • Unu' Răspunde

      Recunosc,sunt un dobitoc !Uneori chiar nu mă pot abține …Rog să nu mă băgați in seamă !!

      • Unu' Răspunde

        Șezi blând, dobitocule, nu te bagă nimeni în seamă!
        Furi că așa te-a învățat mă-ta! Tot de-aia îl urmezi și pe infractorul dragnea, că te asemeni cu el!

  7. dr storm Răspunde

    pana au fost la guvernare cei din pnl, pdl sau ciolos ce pixul meu au facut pt tara asta? sau toti care au plecat din tara au plecat cumva de cand a castigat psdu-l , sau dupa anii 2000? asa ca muie pnl-usr !

    • Gyuri Răspunde

      Cum ce-au făcut? V-a tăiat salariul pe care singuri vi l-aţi dat, pt. a salva ţara.Dealtfel singura măsură responsabilă de după 1990.A da e uşor a tăia e greu.

      • Dingdong Răspunde

        Gyuri,vad ca insisti sa ramai ”gyuri” !!Daca nu taiau veniturile tuturor bugetarilor cu 25 %,guvernul boc clar intra in incapacitate de plata,ceea ce ar fi insemnat un dezastru pentru romania !!Chiar si asa, s-a demonstrat ca a fost cel mai slab guvern de dupa revolutie,plus ca tot ei au angajat un imprumut de 20 de miliarde de euro,si nimeni nu stie ce s-a facut cu banii !!Dupa care acelasi guvern s-a laudat ca a scapat Romania de ”criza economica”,care,vezi doamne,doar la noi s-a ”manifestat” ,in restul tarilor nu au fost necesare astfel de masuri de”criza”,ba din contra,Polonia la vremea respectiva majora salariile ! Grecii au facut prapad la incercarea guvernantilor de a le taia al 13 sau al 14 salariu,si nici alte diminuari nu au acceptat!!Asadar,nu mai scrie in necunoastere !!

  8. Adinutza Răspunde

    PNL=fosti PDL-ISTI=0 barat.Boc=Basescu=Udrea=Blaga=Blejnar =Kovesi nație de hoti,mincinoși și corupti.Nu sa ne dea ceva noua romanilor,ci ne-au mai si taiat nemernicii si putinul pe care il aveam.Nici mie nu mi-e drag Dragnea,poate fura dar nici ceilalti nu au fost mai prejos.Klaus Iohanti corupt,hot si ii arata pe altii cu degetul când el cu dintoasa lui sunt manjiti pana la coate.Cum dracu dintr-un salar de profesor sa ai 6 casute?Cand altii intr-o viata nu reusesc sa aiba una?Asa ca din pacate nu prea avem ce alege dar nici referendumul lui Iohanti nu va iesi…

  9. Muppets Răspunde

    Iata si haznaua publica a tarii, in care plutesc cacati portocalii, denumita generic PNL. Hai sictir ca tragem apa!

  10. Altu' Răspunde

    @Bouleanu- 🙂 Dragnea in mașină, la megafon !? 🙂 Cine l-a văzut? Poate tot ăia care l-au văzut la volanul tunului cu apă la protestul din 10 august !? :)Multi tâmpiți pe lumea asta ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.