Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Ce se întâmplă cu drumul spre Amați. Săptămână decisivă pentru zeci de mii de sătmăreni

În cursul zilei de ieri a avut loc ultima ședință cu privire la soarta Drumului Județean 193A, iar următoarea săptămână se anunță a fi decisivă în ceea ce privește reabilitarea acestui tronson, a declarat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, în cadrul ședinței de astăzi.

Conducerea Consiliului Județean a precizat că în 6 iunie va avea loc înfățișarea la Tribunalul Botoșani, iar până la acea dată trebuie să se decidă: fie se îndreaptă împotriva Tehnic Asist în instanţă, ceea ce va duce la blocarea lucrărilor pentru o perioadă lungă, fie drumul respectiv va fi preluat de către un subcontractant.

Drumul Județean 193 A care face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti se află într-o situație incertă de foarte mult timp, iar următoarea săptămână va fi decisivă în ceea ce privește viitorul acestui tronson.

3 comentarii

  1. Amați Răspunde

    Dacă nu se va mai trezi vreo firmă care este legată de celelalte două care încep cu Te….um,Te….st să conteste că nu a fost bun asfaltul care a fost”ciordit” adică decopertat,remixat la Odoreu și revândut în altă lucrare. Totuși efectele pe care le va avea în timp aerul inspirat de catre riveranii de pe drumul groazei,sănătatea copiilor, ce pagube materiale se produc,disconfortul creat,nu interesează pe nimeni? Ce păcat că U.M. de la Târgoviște se desființează, măcar un zid dacă ar păstra!!!

    • Unu' Răspunde

      Zidul respectiv se păstrează! La fel și camera! Ambele sunt … muzeu!

  2. Unu Răspunde

    Da cu drumul din Martinesti?!chiar nu aveți de gând sa faceți nimic?!rusine..la anul și la mulți ani cu votul Mitica!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.