Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Oferte speciale la restaurantele Gemelli. Cele mai apetisante preparate, în porție dublă

Restaurantele Gemelli din municipiul Satu Mare vă așteaptă să faceți cunoștință cu cele mai noi oferte, pregătitie special pentru cei mai înfocați gurmanzi. Începând de astăzi și până la jumătatea lunii iunie, aveți ocazia să savurați cele mai apetisante preparate și să descoperiți cele mai intense gusturi la prețuri cu adevărat speciale.

Fie că vă doriți să mâncați o supă sau o ciorbă delicioasă, un fel principal lucrat cu migală în care să descoperiți o multitudine de detalii și arome sau să vă înfruptați din pizzele ori burgerii de cea mai bună calitate, dar în același timp să și economisiți bani, nu trebuie să faceți altceva decât să treceți pragul restaurantelor Gemelli și să vă dați frâu liber poftelor.

Cele mai apetisante preparate vin acum în porție dublă! Pentru o porție delicioasă de coaste în stil barbeque primiți și o pizza de 32 de centimetri, ambele preparate la prețul de 38,80 lei, iar dacă vreți să înlocuiți felul principal cu o supă sau ciorbă, pentru doar 16 lei veți primi nu una, ci două. Mai mult decât atât, tot pentru 38,80 lei, veți primi două porții din orice produs la alegere din categoria pizza, paste, burgeri sau coaste în stil barbeque.

Restaurantele Gemelli de pe strada Martirilor Deportați, nr.2 și Drumul Careiului C20 vă invită așadar, în perioada 29 mai – 14 iunie, să descoperiți noile oferte speciale și să vă bucurați de un adevărat festin culinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.