Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Compania Zollner susține tinerii în procesul de dezvoltare profesională

În contextul în care multor tineri le este greu să-și găsescă un loc de muncă din cauza lipsei de experiență profesională, compania Zollner și-a propus să se implice în parcursul lor profesional încă de pe băncile școlii și să-i încurajeze să-și urmeze pasiunea pentru electronică. Astfel, compania a încheiat un parteneriat de lungă durată cu Liceul Tehnologic „George Emil Palade”, liceu alături de care a participat la târgul educației organizat în acest an la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

De asemenea, compania își dorește să ofere posibilitatea tinerilor să-și pună în valoare talentul și să se afirme, organizând începând cu anul 2017, anual, concursul profesional dedicat elevilor pasionați de electronică, automatizări, telecomunicații, electromecanică și energetică, concurs la care s-au înscris în ultimul an 38 de elevi din tot județul de la diferite școli.

Daca ești interesat de o carieră în domeniu electronicii, Zollner îți oferă posibilitatea de efectuare a stagiului de practică sau a unui program de internship.

Compania te invită să accesezi pagina www.zollner.ro/ro/cariera pentru a afla cum îți poți începe cariera alături de noi și pentru a fi mereu la curent cu posturile disponibile din cadrul firmei.

Un comentariu

  1. john Răspunde

    2500 net lunar.ha ha ha !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.