Ultima actualizare: azi, 22:20
Locale

Compania Zollner susține tinerii în procesul de dezvoltare profesională

În contextul în care multor tineri le este greu să-și găsescă un loc de muncă din cauza lipsei de experiență profesională, compania Zollner și-a propus să se implice în parcursul lor profesional încă de pe băncile școlii și să-i încurajeze să-și urmeze pasiunea pentru electronică. Astfel, compania a încheiat un parteneriat de lungă durată cu Liceul Tehnologic „George Emil Palade”, liceu alături de care a participat la târgul educației organizat în acest an la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

De asemenea, compania își dorește să ofere posibilitatea tinerilor să-și pună în valoare talentul și să se afirme, organizând începând cu anul 2017, anual, concursul profesional dedicat elevilor pasionați de electronică, automatizări, telecomunicații, electromecanică și energetică, concurs la care s-au înscris în ultimul an 38 de elevi din tot județul de la diferite școli.

Daca ești interesat de o carieră în domeniu electronicii, Zollner îți oferă posibilitatea de efectuare a stagiului de practică sau a unui program de internship.

Compania te invită să accesezi pagina www.zollner.ro/ro/cariera pentru a afla cum îți poți începe cariera alături de noi și pentru a fi mereu la curent cu posturile disponibile din cadrul firmei.

Un comentariu

  1. john Răspunde

    2500 net lunar.ha ha ha !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Andra vine la Satu Mare. Concert alături de Voltaj, în parcarea noului mall

Andra Măruță și formația Voltaj vin la Satu Mare, în data de 8 iunie, în cadrul turneului Live-&Crunch. Spectacolul va...

Închide