Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Concluzia Poliţiei. Cum s-a petrecut accidentul dintre Halmeu şi Turulung

Un şofer de 34 de ani din Zalău este vinovat de accidentul dintre Halmeu şi Turulung, de azi noapte, în care au fost implicate 9 persoane.

Redăm poziţia IPJ Satu Mare:

“Azi noapte, la ora 00.20, un conducător auto, de 34 de ani, din mun. Zalău, a condus un microbuz pe DJ 109 L, având direcția Băbești – DN 1C, și ajuns la intersecție nu a respectat semnificația indicatorului STOP, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Halmeu, care circula regulamentar din direcția Halmeu spre Turulung.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a două pasagere din microbuz, de 39 de ani și cealaltă de 20 de ani, din județul Sălaj.

În cauză cercetările continuă. Poliţia a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Pompierii au activat planul roșu

“În cursul acestei nopți, la ora 0:15 minute,  un apel la numărul unic de apeluri de urgență 112 anunța faptul că între localitățile Halmeu si Turulung, jud. Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 auto și  posibil persoane incarcerate.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare subofițeri ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii,  au anunțat situația exactă solicitând suplimentarea forțelor.  Fiind vorba de 9 persoane vătămate,  la nivelul ISU SATU MARE s-a activat PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE.

La fața locului s-au deplasat încă 6 ambulanțe SMURD și SAJ. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului, toate victimele (5 adulți și 4 copii) au fost preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

După efectuarea investigațiilor specifice,  doar 2 persoane (femei de 20, respectiv 39 ani)au fost diagnosticate cu răni ușoare”, au transmis pompierii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.