Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Depășire sinucigașă pe DN 19. Impact frontal evitat în ultima clipă

Inconștiența unui șofer din Satu Mare putea să se transforme într-o adevărată tragedie, dacă un alt conducător auto nu s-ar fi aflat într-un moment inspirat.

Concret, șoferul unui autoturism VW a intrat într-o depășire extrem de periculoasă, încercând să treacă pe lângă o coloană de mașini, moment în care, din sens opus se apropia un alt autoturism, marca Dacia. Astfel, impactul a fost evitat în ultimul moment de către șoferul Daciei care circula regulamentar din sens opus. Acesta din urmă a tras de volan cât a putut de mult pentru a-i face loc inconștientului.

Totul s-a întâmplat pe DN 19, între Satu Mare și Carei.

Sursa: Facebook/Drivers SM Exposed

9 comentarii

  1. mae Răspunde

    luat permisul ,,,,,taran prost magar,inconstient,incompetent,idiot,fraier…….merita ce merita fraierul asta ….??????

  2. PIRU Răspunde

    De vina este cel cu loganul..ce cauta acolo in momentul cand BIM depasea? :)) Voi astia cu SM..BIM; SM..BMC; SM..ARM si altii, etc..etc cu cate 2-3 masini, cu cate 2-3 femei … mai multa prudenta ..femeile v-au iartat o data, de doua ori, dar viata nu se stie de cate ori o face!
    P.S. Cine stie, cunoaste!!!

    • Cami G Răspunde

      🙂 adevarat…dacă doamnele L si G suferă din cauză că se complac in situaţie..ghinion, dar nu merită să sufere si oameni nevinovati din cauza inconstientei unora

    • bh Răspunde

      Saracii bogati, pentru o situatie materiala buna…unele sunt dispuse sa treaca peste faptul ca au fost inselate, si ca pe langa ele mai sunt si altele…pacat. Trezirea doamnelor …ambele sunteti inselate

  3. Bogu Răspunde

    Pilot, baiatul asta, pilot.

  4. gheorghe Răspunde

    In mod normal pe baza filmarilor politia ar trebui sa se autosesizeze si sa-l caute pe individ.In Franta(ca sa dau un exemplu stiut de mine)toate strazile,autobuzele,trenurile,metrourile sunt impanzite cu camere video.Totul este supravegheat ,,la sange”si n-ai cum sa scapi in astfel de situatii.La noi de ce nu se poate?De aia ca nu se vrea!!!Mai bine mor oameni nevinovati.Ce credeti ca daca s-ar fi tamponat frontal vw si Dacia cine ar fi iesit mai sifonat,cine ar fi avut mai mari pagube,cine putea fi ranit mai rau??In 90% din cazuri Dacia ar fi iesit mai sifonata.Fiecare sofeaza asa cum este el ca persoana.Arogantii si smecherii conduc atent si altruist?NU….

  5. Unu' Răspunde

    Ce aveți cu el, se grăbea omul la o ședință …
    Știți voi câți oameni are în subordine …?

    (E la mișto, bineînțeles!)

  6. 3fast4furios Răspunde

    Pacat ca de pe contrasens nu a venit un tank de vreo 70 de tone, ne-ar fi scapat pe toti de un imbecil iresponsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.