Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Distincție importantă pentru medicul stomatolog Cosmin Rațiu. Profesionalism recunoscut la nivel mondial

Medicul stomatolog sătmărean Cosmin Rațiu a participat, în perioada 23 – 25 mai, la cursul internațional de implantologie orală organizat de către International Congress of Oral Implantologist (ICOI).

Evenimentul s-a desfășurat în orașul german Baden-Baden, iar în urma cursului medicul Cosmin Rațiu a primit o distincție importantă din partea ICOI, una dintre cele mai mari și reprezentative organizații la nivel mondial al implantologiei.

Medicul sătmărean Cosmin Rațiu a obținut, pe baza unor examene și teste, titlul de ,,Fellow” (membru) din partea International Congress of Oral Implantologist, un grad de recunoaștere al profesionalismului, plus o cazuistică serioasă de tratamente dentare cu ajutorul implantelor.

10 comentarii

  1. incredibil Răspunde

    cica “distincție importantă” cand platesti taxa de membru normal ca ei primesc pe oricine. are aceeasi valoare diploma asta ca un card Kaufland 🙂

    • Mircea Răspunde

      Lăudabil faptul că avem și noi astfel de medici care investesc în profesia lor și în clinici ultra moderne.Dr Rațiu este unul dintre puținii noștri colegi care au creat un sistem medical privat la standarde internaționale.
      Asemena organizații profesionale apreciază și promovează dentiști de top din toată lumea care devin formatori de opinie.
      Eu sunt un coleg al domnului și doctor și îl apreciez pentru tot ce face în activitatea lui profesională.
      Felicitări.

      • barny Răspunde

        doar un cuvant pentru Ratiu: Culcean!!!
        :))

        • Delia Răspunde

          Așa este și dr Rațiu și dr Culcean sunt doi medici tineri din noua generație forte buni nu că dr Simu &co .

          • barny

            Ideea e ca Culcean are diploma certificarea asta de mult timp, si Ratiu il considera dusmanul lui personal si cand aude de Culcean ii se ridica parul…Pe Ratiu il stiu doar ca a votat pentru prelungirea contractului cu Florisal(rusine!!!)

          • Cocian

            Dar tu de unde ști care ce are ,diplome ,dușmani important este că acești doctori sunt interesați de meseria lor.Iar din câte se vorbește printre medici Rațiu este un coleg bun și l-a ajutat și pe Culcean de mai multe ori chiar și cu pacienți. Așa că nu mai vorbiți în necunoștință de cauză că și pensionarele iubitoare de căini potenți .

  2. Carmen Răspunde

    Sau nici atit.Pe cardul “Kaufland”primesti macar puncte…..

  3. Rares Răspunde

    Bravo….Felicitări…Succes in continuare va dorim d- nul doctor.

  4. Claudia Răspunde

    Felicitări….aceste manifestari sunt necesare pt o educație. medicală…..Si pt cei care nu cunosc…sunt si costisitoare.. cazare,transport etc. BRAVO DR RATIU

  5. P. Beata Răspunde

    Mda….se pare ca inca ne mai c…m pe noi cand vedem ceva scris in engleza . Este o simpla diploma de participare si un ecuson care atesta ca persoana respectiva este un simplu membru al acestei organizatii . Astfel de diplome se regasesc pe toti peretii ila toate cabinetele stomatologice si nu numai .
    In rest ….merita doar sa mentionam ca este de laudat faptul ca acest medic a cheltuit ceva cascaval pentru a participa la un asemenea eveniment . Ceva , ceva , tot s-a lipit de el .
    Sa ne tratezi ieftin si bine hel!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.