Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

FOTO. Familia cu 7 copii din Tătărești s-a mutat în casă nouă!

Familia cu șapte copii din Tătărești s-a mutat la sfârșitul săptămânii trecute în casă nouă. Campania de ajutorare ce a pornit imediat după ce numeroasa familie a rămas, la începutul lunii februarie, fără un acoperiș deasupra capului, a reușit să mobilizeze un număr impresionant de persoane. Oamenii au pus mână de la mână, iar la final de lună mai, familia Kajtar se poate bucura de un nou cămin.

Un incendiu devastator a distrus casa familiei Kajtar într-o dimineață de sâmbătă, la începutul unei luni reci de februarie. Pompierii au intervenit atunci de urgență și i-au salvat din flăcările puternice pe copii și pe cei doi părinți, însă nu au mai putut face nimic pentru casa pentru care familia a trudit atât de mult. Locuința a fost mistuită, iar familia Kajtar rămăsese fără un acoperiș deasupra capului.

Imediat după cele întâmplate, comunitatea locală a reacționat și a demarat o amplă campanie de strângere de fonduri. Marcela Papici și preotul paroh Florin Libotean au dat o voce extrem de puternică acestei campanii de ajutorare. Ulterior s-a alăturat campaniei și Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, iar mobilizarea s-a dovedit a fi una impresionantă.

Campania #casaoamenilorbuni s-a transformat într-un succes răsunător, iar rezultatele ei au fost concretizate în acest sfârșit de săptămână când familia Kajtar s-a mutat, efectiv, în noua locuință. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Marcela Papici, inițiatoarea campaniei: ,,Casa oamenilor buni găzduiește familia Kajtar. Ne rugam sa le dea Dumnezeu înțelepciune sa nu-si irosească talantii si sa prețuiască tot ceea ce au acum!”

 

2 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Aha, deci de asta nu e trecut pragul electoral ALDE!

  2. Teo Răspunde

    Misto! De fericire vor mai face inca 5 !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.