Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. O festivitate de absolvire a blocat circulația pe strada Gorunului

Strada Gorunului din municipiul Satu Mare este blocată din cauza zecilor de mașini parcate pe ambele margini ale drumului. Autovehiculele de mare tonaj sunt astfel ținute în loc, iar circulația se desfășoară în condiții extrem de dificile.

S-a ajuns la această situație din cauza unei festivități de absolvire ce se desfășoară în sala de evenimente Esedra. Rudele, prietenii și apropiații elevilor și-au parcat mașinile pe marginile drumului și au blocat astfel accesul camioanelor.

11 comentarii

  1. y Răspunde

    Păi treaba se putea rezolva foarte ușor. Nu se dă autorizație de funcționare la obiectiv dacă nu asigură locuri de parcare suficiente pentru clienți. Era teren destul în zonă, putea face.

    • Unu' Răspunde

      Este suficient, dar costă mult!
      Investitorul nu e prost să arunce banii pe o parcare, mai bine lasă parcarea în grija invitaților!
      Autoritățile se fac că nu văd nimic și toată lumea e fericită, mai puțin șoferii care ar vrea să circule!
      La fel este la marea majoritate a sălilor de evenimente din oraș! Mă întreb și eu dacă autoritățile nu ar putea retrage autorizația de funcționare până când sălile respective nu se pun în acord cu legislația (HG525) ?!?
      Singura care a achiziționat un teren și și-a construit parcare este Melody!

  2. gheorghe Răspunde

    Y-grec,sunt in asentimentul tau dar cred ca este prea mult sa ceri asta in Satu Mare,unde este o indisciplina crasa nu numai in domeniul constructiilor unde fiecare face cum il taie capul,ci si in circulatie.NIMENI si nici un partid politic nu va schimba asta in Romania,pentru ca este impamantenita smecheria,eludarea legilor,despre mita ce sa mai vorbesc.Daca un lucru merge bine,functioneaza ,intotdeauna se va gasi cineva mai cu mot care va face ca acel lucru sa nu mai functioneze.Prin zona respectiva este linie continua?sau doar monitorul meu arata asta din greseala?Poate ca daca se luau masuri de la inceput(de cand sa deschis acea sala de nunti)si cineva (platit gras din banul public)ar fi mers sa rezolve treaba,acum nu ar mai fi probleme in trafic….cum sa rezolve?Pai cum….uite asa,sa mearga si sa-i spuna celuia cu sala cam ce spune regulamentul in cazul de fata.Timp de rezolvare..termen limita..si masuri in caz de nerezolvare!!Scurt si la subiect.Si pe strada Lucian Blaga este o sala de nunti mai putin frecventata(nu este asa in voga)dar cand este vrun eveniment este pli de masini parcate pe ambele parti ale c arosabilului,In parcarea locatiei daca intra in jur de 20-30 de masini.Tare ma tem ca ne imbatam cu apa de ploaie crezand ca lucrurile vor intra pe un fagas normal in urmatorii 20 de ani in Romania!!!

    • x-ulescu Răspunde

      e la fel ca la protestele # rezistilor…ilegal !! dar cine sa actioneze ??

      • Bogu Răspunde

        Sunt tineri de bani gata, cu parinti votanti PSD. Unde este incultura si nesimțire e PSD.

  3. Pop Ioan Răspunde

    Masina de ridicat este in reparatii?? Masinile sint parcate “ilegal”,pe linie continua.Sau conform noilor legi se poate parca si acolo?

    • x-ulescu Răspunde

      ehe ! nu sti plodu cui ,mare stab pe aici sarbatoreste pe acolo , si cine sa trimita masina acolo ? politia locala ??

  4. y Răspunde

    HG 525 este în vigoare din 1996! Oare cât trebuie să treacă până să ne apucăm să ne respectăm legislația noastră proprie? Prevederile cu numărul minim de parcări este de altfel ceva de minim bun simț și nu este ceva facultativ? Cum drq vine clientul la tine măi patron de Esedra acolo la franțu-n praznic că altă alternativă de locomoție nu are decât mașina proprie? Cum parchează mașina unde umblă TIR-urile în veselie?
    PS. Am înțeles că este CN Eminescu. Noroc că nu vreun liceu maghiar că imediat se vorbea de separatisme. “Deșteaptă” decizie, ce să spun, a conducerii școlii. Copiii o să țină minte o viață faza asta.

    • x-ulescu Răspunde

      si accesul cu trasuri in oras este interzis..dar pentru liberali nu conteaza ,legea e facultativa.politia locala nu are curaj sa actioneze

  5. satmarean Răspunde

    Tot orașul a fost azi blocat fiind festivitățile de absolvire! așa e în fiecare an, nimic nou. Până nu se termină centura de ocolire a orașului, o să fie un chin, oricum zilnic se circulă bară la bară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.