Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

FOTO. O tânără adoptată îşi caută familia naturală, din judeţul Satu Mare

O tânără născută în judeţul Satu Mare ce a fost adoptată de către o familie din Italia îşi caută acum părinţii naturali.

Elena Viorica Lăcătuş a făcut un anunţ pe facebook prin care solicită informaţii despre părinţii. Ea s-a născut în 20 aprilie 1988 în Cămărzana, părinţii ei fiind Irina si Vasile Lăcătuş.

“Buna ziua, va scriu pentru ca si eu am un mare gol in suflet, faptul ca nu-mi cunosc familia biologica, am fost adoptata la 4 ani de la casa de copii din Satu Mare, sunt nascuta pe 20 aprilie 1988 in satul Camarzana iar parintii mei se numeau Irina si Vasile Lacatus, vorbesc la trecut pentru ca nu stiu daca traiesc. Mi-ar placea sa stiu si daca am frati. Eu momentan locuiesc in Italia si numele meu de nastere era Elena Viorica Lacatus. Am emotii si sper sa aflu cate ceva despre trecutul meu si sa fie totul bine. Multumesc mult si succes tuturor celor care isi cauta”, a scris tânăra.

Dacă deţineţi informaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

De asemenea, vă rugăm să distribuiţi ştirea pentru a o ajuta pe Elena să-şi găsească părinţii.

ss

5 comentarii

  1. Dany Răspunde

    Jumatate Camarzana e in Italia,poate chiar si parintii ei !

  2. Mae Răspunde

    Dany ești un mare țaran

    • Anonim Răspunde

      De ce arunci cu piatra poate este o șansa sa găsească informați și de la oameni plecați din tara. Da problema este sensibila nu e bine sa judeci pe alți când oferă un ajutor asa cum pot ei.Doctori în comunicare și scris sunt câtva Da eu sunt țăran din mana mea spălata sau nu mănânci produsele agricole .
      O zi bună.

  3. Dany Răspunde

    @ Mae-In Camarzana au fost doua familii de rromi,veniti de aiurea.Unor localnici li s-a facut mila si i-au lasat sa-si faca pe terenul lor cate o casuta.O familie pe strada principala,aproape de intrarea in localitate, iar cealalta undeva spre dealul turtului, caruia localnicii ii ziceau ”Irinca lui Ionel”.Intre timp a mai venit o familie de rromi,cu mai multi copii,probabil rude cu una dintre familii,si care s-au asezat pe acelasi teren la drumul principal.Dupa revolutie,proprietarul insa a vandut respectivul teren,iar rromii au trebuit sa plece.De fapt,din cate stiu,au plecat cu totii.E posibil ca unii dintre localnici sa stie unde au plecat.Se pare ca una dintre fete s-a casatorit cu un gabor ”ceatornar” si sta in Satu Mare.Camarzanenii din Italia sigur isi amintesc de aceste familii,si posibil unii dintre ei pot ajuta ! P.S-La origini toti suntem tarani.

  4. varu Răspunde

    Totuși nu pare a fi țigancușa ,dupa cum arata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.