Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Sătmăreanul care a scăpat la limită de ridicarea mașinii

Un sătmărean a scăpat la limită de ridicarea mașinii, după ce a avut inspirația să se întoarcă la timp la autoturismul pe care tot el l-a parcat haotic.

Totul s-a întâmplat pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare. Omul și-a parcat mașina într-o curbă și a plecat. Însă, între timp, polițiștii locali i-au pus o înștiințare pe parbriz că urmează să îi fie ridicată mașina. Norocul sătmăreanul a fost că s-a întors la mașină după doar câteva minute.

După ce a ajuns la mașină și a văzut înștiințarea, omul a plecat în trombă, înainte ca autospeciala de ridicat mașini să își facă apariția.

Sursa: Facebook/Drivers SM

7 comentarii

  1. Driver Răspunde

    V-am zis din start ca vor fi vanate efectiv epave, Niciodata nu va fi ridicat o masina cu valoare de min. 10.000 de euro. ..sau mai scump.
    Deci dnul keserkenyi ..tot omul de rand si cel amarat este alupigus…
    Asta e sistemul, ne meritam soarta.
    Mai rau sa NU fie, vorba romanului Prost!!

  2. a Răspunde

    Din punctul meu de vedere, este o prostie. Pana nu vad un bolid ridicat, ma simt dispretuit. Stirea poate fi si fake! Sa arate ca lucreaza. Acolo chiar, rar, foarte rar, mai lasa cineva caruta.
    Cand incep cu cele parcate in fata Palatului, cele parcate langa trecerile de pietoni, de langa dig, ii trimit primarului o cafea.
    Amenzile acestea … totusi… nu rutiera trebuie sa le dea? Sau aia stau numai cu radarul si fiola?

    • shumaheru Răspunde

      Pe cand zona tribunalului ?? ceva poze cu masinile parcate aiurea !! si ridicate

  3. Colombo Răspunde

    Ba fratilor da cine va credeti voi..astia de la Drivers..ca inainte erati Idiot Drivers sau ce drac erati…dar cred ca voi erati idiotii…ce-i ce postati pe cacatul ala de pagina de FB poze filmulete asa doar sa va aflati in treaba…voi postacii de acolo chiar nu aveti nimic altceva mai bun de facut..losseri pamantului..chiar mi-e mila de voi…aveti si voi un telefon in buzunar..ca altceva nu aveti nimic…si hap….scoateti telefonul faceti poza..si o si postati..v-ati realizat..mari cocosi fara pene ce sunteti..La gara..

    • Losser Răspunde

      Ba mooie, TU trebe sa ai grija sa nu faci prostii, pentru ca noi avem tot dreptul sa facem poze pe domeniul public si facem cu ele ce vrea muschii nostri!

  4. Driver Răspunde

    Sincer ca mie mi mila de tine, columbo.
    Mare mare taran esti.
    Eu cred ca ai si tu un bmw ceva gen x5.
    ..stii tu modelul acela ptr cocalari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.