Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Volkswagen căutat de autoritățile din Cehia, oprit la PTF Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism Volkswagen Touran, aflat în atenţia autorităţilor din Cehia.

În data de 14 mai a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român S. D., în vârstă de 32 de ani, din județul Maramureș.

Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Cehia. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca fiind furată, alertă introdusă de autorităţile din Cehia, în data de 25 aprilie 2019.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

3 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    alt diasporean …ce numar avea la masina mu13 usr + ??

    • Unu' Răspunde

      Bineînțeles că toți “diasporenii” au numărul de înmatriculare într-o variația a formulei “MU13 PSD!”!

  2. Garuboz Răspunde

    Deja multi schimba numerele cu MU13 X-ULESCU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.