Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO/VIDEO. Șoferul unui BMW, urmărit de polițiști pe străzile municipiului Satu Mare

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, care circula pe o stradă de pe raza municipiului Satu Mare. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, ignorând semnalele oamenilor legii. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea acestuia, iar la scurt timp au găsit mașina abandonată la câteva străzi distanță. La prima vedere, polițiștii au observat, pe bancheta din spate a mașinii, mai multe colete cu țigări, în saci de rafie.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 6.500 pachete cu țigări, de diferite mărci, toate cu timbru duty free Ucraina, valoarea acestora ridicându-se la 76.000 lei. Autoturismul, în valoare de aproximativ 23.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Sursa: Poliția de Frontieră

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Bravo!
    Respect Poliția de Frontieră!
    Faceți curat!

  2. x-ulescu Răspunde

    si de unde se mai finanteaza # rezist ??

    • Unu' Răspunde

      Face afaceri cu ciumații: haștagiștii le dă muiță ciumaților, iar ăștia o vând populimii …

  3. Garuboz Răspunde

    MU13 X-ULESCU ,MU13 PSD La infinit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.