Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO&LIVE. Goran Bregović, concert de excepție la Satu Mare. Mii de oameni în centrul orașului

Prima zi a Zilelor Orașului Satu Mare se încheie într-un mod electrizant, cu super concertul susținut de Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra. Mii de sătmăreni au umplut Piața 25 Octombrie și petrec într-un mare fel alături de unul dintre cei mai importanți muzicieni din Balcani.

Celebrele creații ale lui Goran Bregovic, influențate de muzica din Balcani, prind extraordinar la publicul sătmărean care cântă alături de maestrul bosniac, iar concertul din Piața 25 Octombrie s-a transformat, după primele acorduri, într-un show de excepție.

 

 

 

4 comentarii

  1. Ion Răspunde

    SPLENDID!

  2. Satmareanu’ Răspunde

    Concert frumos, band cu adevarati instrumentisti, pacat ca au fost sonorizati de amatori, la inceput fara sunet iar apoi au tot manevrat butoanele pana au reusit sa faca sa se auda toate instrumentele si toate vocile.

    • Maria Răspunde

      Vă aduc la cunoștință că au fost sonorizați de propriul tehnician, așa că probabil el a fost amator dacă ați constatat nereguli. Scenotehnica aparține unui antreprenor sătmărean, e adevărat. Vă rog să mă credeți că el nu este nici pe departe amator.

  3. laurentiu Răspunde

    F slabe zilele orașului anul asta! Din ce in ce mai slabe!!! Trăiască partium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.