Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

Gabriel Leș, la vot: „Este foarte important să luptăm pentru ceea ce România trebuie să devină”

Ministrul Apărării Gabriel Leș a votat în această seară, la Satu Mare. Acesta a transmis un mesaj în care spune că a votat pentru oamenii capabili să lupte în Parlamentul European. 

”Am votat astăzi pentru oameni care sunt capabili să lupte în Parlamentul European pentru România, pentru fermierul român, împotriva dublului standard, pentru aspecte care țin de imaginea României pe care o avem în acest moment în Uniunea Europeană. Și anume, nu putem să ne considerăm cetățeni de mâna a doua, este foarte important să luptăm pentru ceea ce avem și pentru ceea ce România trebuie să devină”, a spus Gabriel Leș.

6 comentarii

  1. Roland Răspunde

    Sluga penibila, vai de tine. Poti sa incepi sa-ti cauti alt stapan avand in vedere ce urmeaza.

  2. Driver one Răspunde

    Sa ti fie rusine gunoiule, penal ce esti.
    Boul dracului

  3. Gicu Răspunde

    Asta e ca apa sfințită..nu ajuta, nu încurca..așa ca nu-l jigniți ,ca asta nu are nici o treaba..

  4. Gicu Hugi Răspunde

    Mars la cotetz, slugoiule!!!

  5. gheorghe Răspunde

    Gabi este o vorba,,lasa lumea cum e ea ,no face din buna rea”!!!!De ce nu-ti vezi de treaba ta,de ce te inhaitezi cu politicienii:asta nu este de tine.Un om pus de-o parte nu are ce cauta in troaca cu laturi a politicii!!!Ai o familie frumoasa si ai drumul tau care nu ar trebui sa fie in politica.De ce-ti faci viata grea.Se merita sa investesti resurse fizice si psihice in politica,ai beneficii materiale mari(ca beneficii spirituale ma cam indoiesc sa ai)??Daca DA atunci dai mai departe si o sa aduni ceea ce semeni.Sa auzim de bine.

    • Nicolas Răspunde

      draga gheorghe daca tot te stii si esti bun moralist de ce nu mergi sa ii spui personal parerea ta? Daca tot te faci ca stii biblia atunci aplica si pilda cu unu la unu sau mai duci doi martori , mmm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.