Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Infracțiuni pe bandă rulantă. Șoferii care au făcut praf Codul Rutier

Polițiștii rutieri sătmăreni au constatat în flagrant delict, în acest sfârșit de săptămână, 3 infracțiuni la regimul rutier.

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 04.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au oprit un autoturism condus de un sătmărean, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 26 mai a.c., în jurul orei 01.00, patrula mixtă de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Tășnad formată din polițist și jandarm au identificat în trafic pe strada Avram Iancu, din orașul Tășnad, un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Supuru de Jos, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat.

Tot ieri, 26 mai a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au oprit în trafic pentru control pe str. Pădurii, din oraș Negreşti Oaş, un autovehicul condus de un bărbat, de 47 ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică şi era vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice i s-a solicitat de către polițiști să se supună testării cu aparatul alcooltest acesta refuzând.

Totodată a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cazurile s-au întocmit dosare penale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Raul Răspunde

    Si sa nu uitam conducerea tarii… au facut praf infrastructura… autostrazi doar pe hartie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.