Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Medic de la Spitalul Județean, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș

Un medic de la Spitalul Județean Satu Mare a fost transportat de urgență, în această după-amiază, cu elicopterul SMURD la o clinică din Târgu Mureș.

Este vorba despre o femeie, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Medicul a suferit în cursul zilei de astăzi o hemoragie cerebrală, a declarat, pentru Portal SM, purtătorul de cuvânt al SJU, Constantin Demian.

Pacienta a fost întâi dusă la urgențe, însă specialiștii de la UPU au decis să o transporte cu elicopterul la o clinică specializată din Târgu Mureș.

12 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Medicii care ajung pacienti,stiu ca nu au nici o sansa aici la UPU SATU MARE în caz de boala si cer transferul în altă parte,oriunde numai aici NU.Daca esti om de rand si nu ești mulțumit de cum se ocupa aici de bolnav,ceri transferul în altă parte dar te pune sa semnezi pe propria răspundere.In zona noastra URGENTELE SM sunt cele mai slabe,medici slabi pregătiți,asistente vai de capul lor..povesti,indiferenta,facebook,ras la masa rotundă tot ce vrei NUMAI INTERES FATA DE PACIENT SAU FAMILIA LUI NU ESTE.Cu puține excepții…

    • Ionut Răspunde

      Adinutza …., tu esti o jegoasa invidioasa, retardata, mai mult de 10 clase nu ai absolvit. Mereu ai ceva de comentat impotriva cadrelor medicale, nemernica ce esti!!! Nu te-ai gandit jigodie macar pentru o secunda cu singurul neuron disponibil in capul tau, ca doamna doctor este in stare grava din cauza suprasolicitarilor de la urgenta??? Si dansa este om si are dreptul la elicopter in caz de urgenta, nu scrie numele tau pe el! Iti doresc sa ai nevoie de elicopter, dar sa nu fie disponibil kerosenul…

      • Anonim Răspunde

        Limbaj și gândirea este oglindita de tine doctoee.
        Sănătate doamnei pacient si relax pt resturi Resturi Ba.

  2. p. S.D. istul. Răspunde

    Adinutza @. Sa-mi…

  3. Driver Răspunde

    Doare adevarul taranule de …, p.s.d.-ist ce esti.
    Sa te manance dracul, gunoiule.

  4. Linu Răspunde

    Doamna doctor este de nota 10… Imi pare rau pentru ea, va rog sa nu vorbiti urit cand o persoana este in necaz

  5. 007 Răspunde

    Dincolo de comentariile mai mult sau mai putin corecte la efectul nefericit al suprasolicitarii profesionale asupra d-nei doctor si a cadrelor medicale,este imposibil sa nu te intrebi,retoric desigur,CINE NAIBA A TOLERAT SI TOLEREAZA HAOSUL din SPITALELE TARII?!Nu cadrele medicale ?!De ce nu reactioneaza ca niste intelectuali de marca la dezastrul in care s- a adus sistemul de sanatate de catre politicienii si tot felul de manageri, unul mai ciudat ca altul?Oare acest efect nu este rezultatul complacerii(era sa spun complice,desi nu cred ca greseam) in dezastrul direct proportional cu tacerea SISTEMULUI?Intreb ?!Atunci de ce trebuie compatimite cadrele medicale ?
    Am in familie un medic cu foarte multa expierenta si mereu ii spun cand se plange de conditiile din spital,ca TARA si PROGRESUL unui popor este dus inainte de INTELECTUALI si tot ei sunt varful de lance atunci cand derapajele de la democratie, sau se instaleaza haousul in societate ,peste orice putere de intelegere.
    P.S.Sanatate multa d-nei doctor si…tuturor cadrelor medicale DACA ACCEPTATI ORICE SI ORICUM,ASTEPTATI-VA LA ORICE SI ORIUNDE !No offence

  6. Adinutza Răspunde

    Cum am scris si mai sus sunt si exceptii(poate d-na doctor e o profesionistă bravo ei,asa ar trebui să fie toti).Eu ii doresc sanatate.Bravo familiei si celor care au decis să o transfere de aici pentru că oriunde altundeva are șanse mai mari decat aici.Ionut dragă vocabularul, limbajul si ofensă denotă că esti foarte afectat pentru că faci parte din “colectivul”de excepție pe care îl avem noi la UPU SATU MARE.Din cauza ta si a “PROFESIONISTILOR”de la urgenta tata(un om sănătos pana atunci) a intrat în pământ în nici 24 de ore,pe mana lor,ei nefiind capabili nici macar sa-i dea un diagnostic corect si nu numai el…Asa ca iti doresc sa te confrunti si tu cu asa ceva sa vezi cum e si pana atunci pupa-i in fund de la mic la mare.Având totusi mai multa scoala ca tine,nu vb de comportament si limbaj am sa-ti dau un sfat…”vezi ce doresti altora….CA POATE TI SE INTOARCE TIE”…era vorba de kerosen.Doamnei doctor sanatate iar familiei putere.Ati luat cea mai înțeleaptă decizie!

    • Ionut Răspunde

      Adinutza sugi puta, poti sa te adresezi Colegiului Medicilor si sa depui plangere, dar tu esti o nesimtita mincinoasa, doar imprastii cacat care nu mai poate intra in tine! Ai avut tu parte de ce mi-ai dorit 🙂

  7. Victor Răspunde

    ca sa detensionam atmosfera pe aici, in alt judet, un senator psd-ist a facut scandal in spital ptr o banala infectie sa fie trimis cu elicopterul la Bucuresti !! cu alte cuvinte, din banii nostri (aprox 7500 eur), un jeg uman cu numele de Virginel beneficiaza de tratament preferential.
    Ganditi-va daca era vreun bebelus sau alt caz cu adevarat important, ramanea in suceava ptr ca maharul trebuia sa zboare.
    multa sanatate doamnei doctor din sm! a facut foarte bine!

    • Szandokan Răspunde

      Da ma da și senatorul e un Bebeluș de Bebeluș ce știi tu. Nu-ți miroase a caca atunci când ii vezi trecând, atunci când sunt la tv când deschid flitul?
      Doar ca lor le pute gurița nu curuțu.

  8. Szandokan Răspunde

    Eu ma bucur sincer ca la Cluj se pot salva medicii din sm. Cei care nu va permiteți un asemenea lux luați dom-le trenu’ spre Ungaria că-ți fi mult mai câștigați.
    Jalnic e când se întâmpla d-astea lucruri și parcă-ți vine sa nu-ți mai vina sa te betejești și sa apelezi la sistem. Totul este absolut intenționat făcut de așa natura încât sa te direcționeze spre cabinetele lor luxoase, adevărate fabrici de cașcaval iar cei oropsiți ai sortii ferească iștenu de ei ca un braț de scânduri, o groapa și-un pumn de cuie ii așteaptă. Mai săptămâna trecută asistai fără voința la o așa-zisa discuție între doi cretini participanti la simpozionul de Urologie ce a avut loc la Filarmonica din SM. Ce discutau dânșii? Pai de o arie procedurala din Urologie nu prea atinsa de mai nimeni și ce bănuți frumoși s-ar putea face dacă și cu parca. Un adevărat discurs de afaceriști cu diplome de medici de rahat și nicidecum sa fi fost vorba de a ajuta pacienții cu asemenea afecțiuni.
    Domnilor asta e România și suntem o Rușine nu doar locală dar și una internațională.
    Exista și oameni printre dânșii, se știu ei…adevărați profesioniști ce-și dedica viețile, timpul, știința acumulata și conștiința de bipede umane pentru a avea grija de cei norocoși.
    Tătye cele bunye.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.