Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

GODOG by Gemelli și-a redeschis porțile. Sandwich-uri delicioase la prețuri speciale

GODOG by Gemelli, de pe Bulevardul I.C. Brătianu, și-a redeschis porțile pentru cei mai pofticioși dintre sătmăreni. Fast food-ul a revenit mai în forță ca niciodată și a pregătit gurmanzilor din Satu Mare cele mai delicioase preparate, la prețuri cu totul și cu totul speciale.

Odată cu redeschiderea conceptului GODOG, reprezentanții Gemelli vin în fața sătmărenilor cu o gamă delicioasă de sandwich-uri proaspete cu carne doner și numeroase sosuri. De asemenea, nu trebuie neglijate nici baghetele ori chiflele care sunt de cea mai bună calitate și care, combinate cu ingredientele din bucătăria GODOG, se transformă într-un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

GODOG este atât un specialist în sandwich-uri, cât și în alegerea prețului, iar redeschiderea fast-food-ului înseamnă totodată și startul unor promoții cu adevărat apetisante. La fiecare produs din meniu există reduceri consistente, GODOG încercând astfel să le ofere clienților un pachet cu adevărat atractiv.

GODOG by Gemelli vă așteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 – 22.00, dar și sâmbătă, de la 9.00 la 17.00, pe Bulevardul I. C. Brătianu, numărul 6. Duminica fast-food-ul este închis.

2 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Ce stire importanta!! …. Sunt curios de data asta dupa cat timp inchide..

  2. Ion Răspunde

    Sa-si manance ei otravurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.