Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Răzvan Cuc, nemulțumit de stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului: ,,N-am nicio ezitare să reziliez contractul”

După vizita de la Negrești-Oaș, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a deplasat în municipiul Satu Mare, acolo unde a avut o întâlnire de lucru la Prefectură. După această întâlnire, ministrul s-a deplasat pe șantierul șoselei de ocolire a municipiului Satu Mare.

În cadrul vizitei de la centura Sătmarului, Răzvan Cuc s-a arătat nemulțumit de cum decurg lucrările și a tras un puternic semnal de alarmă. Ministrul a declarat că nu va ezita să rezilieze contractul în cazul în care lucrările nu vor avansa vizibil.

,,Nu veniți cu scuze, pentru că sprijinul îl aveți. N-am nicio ezitare să reziliez contractul, niciuna nu am în cazul în care constructorii nu-și fac treaba. Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă. Eu vreau ca în România să avem infrastructură”, a declarat ministrul Transporturilor.

Principalele probleme întâmpinate, a spus constructorul, sunt cele de natură juridică. Ministrul Răzvan Cuc nu s-a arătat impresionat de scuzele constructorului și a declarat că își dorește ca până la finalul acestui an proiectul să fie finalizat în mare măsură.

,,Vreau ca până la sfârșitul anului să ajungeți undeva la 70-80 la sută, pentru că puteți. Nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes, mă întorc pe șantier și sper să nu fi fost doar o mobilizare de conjunctură”, a mai declarat ministrul Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor se va deplasa în această după-amiază și la Carei, acolo unde va verifica calitatea lucrărilor la șoseaua de ocolire.

 

8 comentarii

  1. #rezist Răspunde

    Deci se poate ??!!!!

  2. dorel cetatean Răspunde

    Mah, astia daca nu se mai pot lauda cu santiere, ca nu au deschis nimic, cica verifica caliatea lucrarilor. As fi curios, cum drac o verifica acum? Sunt sigur ca se gasesc destepti sa-mi explice. Acu cateva saptamani, cu acelasi drum de ocolire, din Carei, se lauda Les, se lauda Bran…Penibil, pe bune.

  3. Satmarean Răspunde

    In tara asta nu e bine nici cum. Cand se dau bani si se si verifica cum merge treaba nu e bine,daca nu se dau bani iar nu e bine,daca nici nu se dau bani si nimeni nu face nic iar nu e bine. Hotarayi-va fratilor. Chiar nu putem vedea cand se vrea face ceva,si in loc da criticam mai bine sa recunoastem si sa incurajam?

  4. Nichita Răspunde

    iertati-ma dar ce studii are cucu asta ca poate sa se exprime in priovinta calitatii lucrarilor? adica este drumar, inginer constructor?

  5. Satmarean Răspunde

    După ce va trece campania electorală dl ministru nu-si va mai arăta mușchii….!

  6. Ciprian Răspunde

    Este mare nevoie de voturi si pentru asta fac orice…sunt convins ca nici n-a auzit de SM până acum, dar vine sa faca ordine

    • foxforcefive Răspunde

      Deci aproape zero … la studii, plin de cursuri si facultati la care oricine se poate inscrie si absolvi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.