Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Ministrul Transporturilor vrea centură ocolitoare la Negrești. Promisiuni pentru autostrada Petea – Baia Mare

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns în această dimineață, vineri, 10 mai, în județul Satu Mare. Acesta va vizita, în cursul zilei de azi, mai multe obiective din Sătmar. Prima oprire a ministrului a avut loc la ora 10.00, la Negrești-Oaș.

Înainte de a face o vizită pe Drumul Național 19, pe tronsonul Negrești-Oaș – Livada, ministrul Transporturilor a avut o întâlnire de lucru în inima Țării Oașului, acolo unde a vorbit despre dezvoltarea infrastructurii din județul Satu Mare. Răzvan Cuc a fost întâmpinat la Negrești-Oaș, de către primarul Aurelia Fedorca, precum și de alte oficialități ale județului Satu Mare.

În luarea de cuvânt, ministrul Răzvan Cuc a vorbit despre proiectul Autostrăzii Nordului. Mai mult decât atât, ministrul a promis că la jumătatea acestui an se va da drumul unui studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă Petea – Baia Mare.

,,Vorbeam de Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea. Este prinsă în perioada de implementare 2021 – 2030. În cursul acestui an, prin iulie, august, dăm și noi drumul la un studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă sau drum expres, ce va fi ne va arăta studiul de fezabilitate, între Petea și Baia Mare. Le promitem oamenilor lucrul ăsta acuma și ne și ținem de cuvânt”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

 

Răzvan Cuc a mai declarat că există o posibilitate ca Negreștiul să aibă o centură ocolitoare.

,,Am făcut o oprire la gara din Negrești-Oaș și înțeleg că din 2014 acest obiectiv a devenit nefuncțional pentru CFR. Este inadmisibil să ai un obiectiv pe care să nu-l exploatezi. Dacă avem o cale ferată care nu e funcțională, dar în același timp avem avantajul că este în proprietatea ministerului și nu e nevoie să facem exproprieri, o putem transforma într-o centură ocolitoare a Negrești-Oașului”, a mai spus ministrul Transporturilor.

La întâlnirea de la Negrești-Oaș a participat și ministrul sătmărean al Apărării, Gabriel Leș. Următoarea oprire a ministrului Transporturilor va fi pe șantierul șoselei de ocolire a municipiului Satu Mare.

5 comentarii

  1. Osan Răspunde

    M . . E p.s.d.

  2. mAE Răspunde

    CITA VRAJALA DOAMNE FERII

  3. Centura, bucuria pesedistelor Răspunde

    Domnul Cuc este un om responsabil care se gândește la viitorul PSD.Dupa alegeri unde credeți ca o sa-si găsească locul cele ca țăranca Aurelica sau alde Brănoaca?Pe centura ,firește,deci sa fie cât mai multe!Govoride o sa fie peste,are experiența,Taurul Ghiță Nost o sa fie combinator,tot înoada si deznoadă alianțe si piticul Toma o sa fie badigard ca așa mic cum este pot fetele sa-l țină ascuns si in chiloți si să-l scoată la nevoie daca insista vreun tirist la capitolul muie…PSD.

  4. Satmarean Răspunde

    Da, PROMISIUNI…

  5. Ioan Răspunde

    Du-te umflatule și fă autostrăzi pe bani europeni! Sunteți un Guvern de că…at! Numai promisiuni dar fapte deloc! Rușineeee!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.