Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

VIDEO. Dosar penal în cazul votului supravegheat de la Racșa

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat în această seară că a fost la Racșa să depună o plângere la președintele secției de votare în ceea ce privește cazul votului supravegheat surprins în această după-amiază în localitatea Racșa.

„Am fost să depun plângere la președintele secției de votare, și am fost să depun și la Poliție. Și am fost foarte plăcut impresionat de faptul că la Poliție exista deja dactilografiată cu număr de înregistrare de la Parchetul din Satu Mare o sesizare din oficiu pentru această chestiune. Le mulțumesc tuturor polițiștilor!”, a spus Adrian Albu.
______________________________
Vă reamintim că o situație la limita legii a fost surprinsă astăzi în localitatea Racșa. Potrivit ITV, un alegător a intrat în secţia de votare numărul 273 din Racşa, după care, întrebat fiind dacă voteză și pentru Referendum, tânărul răspunde că nu știe, moment în care, un membru din comisia de votare a răspuns în locul alegătorului, spunând că nu va vota la Referendum.

Membrul secției de votare a intrat, apoi, cu tânărul în cabina de vot. După ce tânărul a introdus buletinul în urnă, își conduce și partenera în cabină.

„Toate acestea s-au întâmplat în timp ce operatorul ITV filma, şi nimeni dintre cei prezenţi, nici măcar preşedintele secţiei de votare, nu a avut nicio reacţie. Mai mult, preşedintele secţiei a refuzat să ne acorde orice fel de declaraţii”, transmit cei de la ITV.

Un comentariu

  1. Szandokan Răspunde

    Cum arata Tarzan si Jane din filmare, cred ca aveau real nevoie de ajutorul unui stiutor de carte 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.