Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Zece zile până la Zilele Orașului Satu Mare. Goran Bregovic, cap de afiș

Mai sunt zece zile până la Zilele Orașului Satu Mare, iar organizatorii se pregătesc intens pentru cele trei zile de sărbătoare.

„Dragi sătmăreni, au mai rămas doar 10 zile până la Zilele Orașului Satu Mare, ediția a XXIII-a! Ne pregătim intens pentru a vă oferi surprize muzicale, artistice și culinare, în toate cele 3 zile de sărbătoare, 24-26 mai 2019!”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

Goran Bregovic va concerta la Satu Mare, în cadrul ediției din acest an a Zilelelor Orașului,
alături de Bosquito, Vama, Ruzsa Magdi și alte formații din țară, și din afară.

Zilele Orașului Satu Mare vor avea loc în perioada 24 -26 mai 2019.

Primăria municipiului Satu Mare transmite următorul mesaj:

„De 23 de ani, în ultimul weekend din luna Mai, orașul pe care îl iubim îmbracă haine de sărbătoare. Zilele Orașului Satu Mare reprezintă cel mai mare și mai important eveniment al comunității sătmărene, motiv pentru care și în acest an vom avea parte de concertele celor mai în vogă artiști ai momentului.

În 2019 continuăm să aducem la Zilele Orașului Satu Mare artiști renumiți și plăcuți de publicul sătmărean. Astfel, ne bucurăm să anunțăm că la ediția din acest an l-am invitat pe Goran Bregovic,acompaniat de Wedding and Funeral Orchestra.

De asemenea, până în acest moment avem confirmarea trupelor Vama, Bosquito, Rúzsa Magdi (HU) care vor urca pe scena din Piața 25 Octombrie. Spectacolul se va transforma într-un adevărat maraton muzical, la care vor asista peste 100.000 de sătmăreni.

Am lansat, de asemenea, invitația și reprezentanților orașelor înfrățite, meșteșugarilor, artiștiștilor și muzicienilor de muzică populară, ansambluri folclorice, să ni se alăture și în acest an în Piața Libertății, unde vor avea loc concerte dedicate iubitorilor de folk, muzică populară și dansuri tradiționale.

Atât în 2017, cât și în 2018, au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni.

De altfel, în 2018, s-a înregistrat un număr record de participanți, aproape 100.000 de spectatori, atât din județul Satu Mare, cât și din județele învecinate, dar și din Ungaria. Cei mai mulți sătmăreni au fost prezenți în Piața 25 Octombrie la concertele artiștilor Cargo, Carla’s Dreams, Holograf, Edda, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.”

11 comentarii

  1. mae Răspunde

    sa inceapa tigania

  2. x-ulescu Răspunde

    vine si muistu din poza stanga jos ??? nu-i mai are concerte pe bune ? cersete bani de la primarii ?

  3. Mae Răspunde

    Bă voi sînteti proști deja ați dat startul la țigănie !!!!! La ce vă jigniți așa urît !!!!

  4. laurentiu Răspunde

    De la an la an mai slab! Traiasca partium 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.