Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Zboruri mai multe începând din iunie de pe Aeroportul Satu Mare

Compania Tarom a anunțat suplimentarea curselor spre mare de la Satu Mare din această vară. Astfel, programul de zboruri de la Satu Mare la Constanța va începe în 18 iunie și se va încheia în data de 20 septembrie.

Începând cu data de 18 Iunie 2019, TAROM oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 EUR pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 EUR pentru un zbor dus Constanţa – Satu Mare, respectiv de la 59 EUR pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Programul de operare pentru cursa Satu Mare – Constanţa este următorul:

 În prezent, de pe Aeroportul Satu Mare, Compania TAROM operează, de asemenea, zboruri directe spre Bucureşti cu un număr de 10 frecvențe săptămânale.

Sursa: Gonetx.ro

13 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    Normal ar fi sa creasca si salariile angajatilor.Daca directorul general are 13000 de lei ar fi de bun simt sa se lupte si pentru subalterni, daca tot se inmultesc cursele.

  2. Ardeleanu Răspunde

    Zborurile din sezonul estival Satu Mare-Constanta au fost si in mandatul lui Nicu Fechete.Asa ca mai usor cu laudele la adresa managerului morosan.N-are nici un merit.

  3. Alupigus Mihai Răspunde

    Andrei esti dezinfomat.Intra pe site http://www.aeroportulsatumare.ro-DESPRE NOI-CONSILIU DE ADMINISTRATIE-HOTARARI CONSILIU DE ADMINISTRATIE HCA 39 2018.Directorul Mihai Patrascu are 16.400 LEI.

  4. Pompierul de serviciu Răspunde

    Tare fain salaruc are directorasu.Mie salaru mi numa de 1.700 de lei.

  5. Cetateanul turmentat Răspunde

    Stimabile pomper de pe Aeroportul International Satu Mare tin sa te anunt ca Directorasu(PATRASCU MIHAI)daca are de 10 ori mai mare salar ca tine inseamna ca munceste de 10 ori mai mult ca tine.

    • Pompierul de serviciu Răspunde

      Nu face schimb cu mine ?Vreau sa lucrez eu in locul lui,de 10 ori mai mult,iar el sa vina in locul meu,si eu ii dau lui jumatate din cat castig !!

  6. 007 Răspunde

    Va spun eu ca morosanu are harem la aeroport.Morosanu ii cal de cursa lunga.Duce mult.

  7. Kinga Răspunde

    Vreau si eu la harem la Directorul Mihai Patrascu.Sa fac programare la asistent-manajera cu picioare lungi?

  8. Mihnea Răspunde

    Grabeste-te Kinguti ca ai concurenta serioasa si nu de alta dar nici nu stii ce pierzi.Se bat femeile pentru el. Unde mai pui la socoteala ca-i plin si de bistari.

  9. Sorin Răspunde

    Sofer pa aeroport is si am 2000 de lei.Directoru are 16.000?Da de ce ?El mananca cu mai multe guri?

    • Dingdong Răspunde

      Tu te compari cu un director?Cate neveste ori amante ai tu ?Sau cate ti-ai permite?Ei, vezi?La toti n-i greu,dar nu la fel !!S-apoi cine nu te-o lasat sa fii tu director ?Aaa,n-ai studii !!Vezi,de-aia o lasat Dumnezeu sa fie in lumea asta,si destepti si prosti,si saraci si bogati,ca nu puteau fi toti la fel!!Tu vei muri sarac si prost,iar el bogat si destept !!N-ai ce face prietene,asa e oranduita lumea !

  10. Sorin Răspunde

    Dingdongule ori esti prost ori esti nebun.Eu din 2.000 nu pot sa o tin pa muierea mea ce sa mai vorbim de amante. Apoi vorba agentului 007, morosanu are harem la aeroport si ii trebe musai 16.400 pa luna.

  11. Dingdong Răspunde

    Sorinele adreseaza-te vajnicului Presedinte de Sindicat sa va ajute la mariri de lefuri;dar e prea ocupat sa si-o mareasca pe a lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.