Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

A furat o bicicletă din curtea unei case din Satu Mare. Hoțul a ajuns direct în arestul Poliției

Un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Satu Mare, bănuit că ar fi sustras o bicicletă a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ieri, 19 iunie a.c.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune la nivelul municipiului Satu Mare care a vizat depistarea persoanelor care sustrag biciclete și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Ocazie cu care au fost verificate peste 40 de biciclete care au fost expuse spre vânzare, au fost legitimate 13 persoane care comercializau biciclete sau componente, totodată fiind identificată și o bicicletă care a fost sustrasă la data de 15 iunie a.c., de către persoane necunoscute din curtea locuinței unei femei, din municipiul Satu Mare.

De asemenea, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat și persoana bănuită că ar fi sustras bicicleta, ca fiind un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Satu Mare. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

4 comentarii

  1. Șerloc Holm Răspunde

    ”…persoana bănuită că ar fi sustras bicicleta” -va face puscarie, vreo doi ani !!Ok,sa faca !Paguba,in jur de vreo suta de lei ! Dar derbedeii care falsifica acte pentru a pune mana pe case care valoreaza zeci sau sute de mii de euro,ce pedeapsa merita?Ori poate astfel de infractori in Romania nu au voie sa faca puscarie ??!!Atunci cum sa numim JUSTITIA din Romania ???!!!

    • Raul Răspunde

      Vezi dragnea… 3 ani jumate… :-)))

      • Harpalete Răspunde

        @Raul-Trei ani jumate…pentru ce ?Pentru ”instigare la abuz” ??!! Adica procurorii au ajuns la concluzia ca daca ii spui cuiva sa sara in fantana,iar papagalul ala chiar sare,tu poti fi acuzat de instigare la sinucidere ??!! 🙂 Eu cred ca Dragnea trebuia ”executat”,incurca prea tare niste jocuri politice,si daca n-au avut altceva mai ”bun”,a fost ok si treaba cu instigarea,iar judecatori cred ca inca sunt destui care sa ”execute” ordine !! Dar intreb,daca pentru instigare la abuz se ia trei ani jumate cu executare,sunt curios cat va lua ala cu falsul si uzul de fals dupa ce-si incheie mandatul,ca am inteles ca acum are imunitate ??!!

      • x-ulescu Răspunde

        si unii care omoara 4 oameni ,in accident ,scapa fara puscarie ( huidu )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.