Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Absolvenți în Penitenciar. 11 deținuți sătmăreni au fost premiați

Penitenciarul Satu Mare a găzduit joi festivitatea de încheiere a anului școlar pentru deținuții care au urmat cursurile de școlarizare în unitatea de deținere.

În anul școlar 2018-2019 au fost înscriși 16 deținuți, din care 11 deținuți au absolvit, 2 deținuți vor repeta anul școlar din cauza absențelor și 3 deținuți au fost transferați pe parcursul anului școlar la alte unități penitenciare. Din cei 11 absolvenți, 4 au fost repartizat în clasele I-IV și 7 în clasele V-VIII. Corpul profesoral a fost asigurat de către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

Absolvenții au fost recompensați cu diplome pentru rezultatele foarte bune obținute la învățătură și au fost încurajați să își continue studiile.

Un comentariu

  1. Szandokan Răspunde

    Astfel încât ajofm ii așteaptă cu ușile deschise atât in timpul programului cât și după, acești absolvenți deosebiți pot in mod cert deschide orice ușă fără ajutorul statului.
    Zollner ii așteaptă in domeniul electronicii, Draexlmaier in orice domeniu începând de la furturile de produse pana chiar la producția de componente pentru cele mai renumite Branduri și in special pt specializarea încuietori descuietori de mașini de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.