Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Directorul centrului de recuperare din Carei a fost schimbat din funcție

Directorul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din municipiul Carei a fost schimbat din funcție, fiind transferat la o casă de tip familial din Hurezu, informează opiniedecarei.com.

Potrivit sursei citate, la conducerea centrului Cristiana a fost numit interimar directorul Casei de tip familial ”Andreea” din Carei, care va asigura conducerea centrului timp de o lună, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea definitivă a funcției.

Tânăra care ar fi fost violată a fost internată timp de trei zile în spitalul din Carei și urmează să fie supusă unei expertize medico-legale care va stabili cu certitudine dacă a fost victima unei agresiuni sexuale. Ancheta este derulată de polițiști, sub coordonarea unui procuror.

Sursa: Opinie de Carei

 

6 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    https://opiniedecarei.com/2019/06/14/directorul-centrului-cristiana-din-carei-schimbat-din-functie/,
    E Trist, ca se asunde in incita DGASPC multe lucruri ,dar ar fi bn sa isi dea demisia Directorul DGASPC prima data nu merge sa viziteze nici un centru din satu mare cu gandul ca miroase si Doamne Feri sa se infecteze.La pus intermiar pe Iosif Doboș un betiv (a donat cineva MERE pt copii si si-a facut paslinca)rusine voua,ca umblati numa dupa interese,ati angajat in cadrul DFGASPC 2 ziaristi de la infomatia zilei sa nu va murdariti ,lucrurile au venit la suprafata oricum.Tot respectul pt PRESA SM si Opinia Carei care au avut putere de a se implica in aceasta situatie.Demisia DRAGOSSSSSSSSSS,AFARA CU TINE,

  2. Rodica Răspunde

    Măi da ce solutie excelenta ati gasit sa rezolvati problema ! Adica l-ati mutat intr-un alt loc pe director ! Astea-s sanctiuni pentru ororile ce s-au intamplat ? Alti vinovati nu mai exista ? Când am spus ca tot sistemul este….. putred , sistem creat de psd si sustinut de toti ceilalti politicieni , cineva îmi taxa postarile ca fiind ….iohaniste ( alt personaj asupra caruia planeaza -nedovedit deocamdata- suspiciuni de trafic cu copii institutionalizati ) ? Si-uite asa se mai musamalizeaza un caz , iar noi ramanem cu ….empatia fata de victime . Ce mult am ajutat aceste victime ! Poate de craciun sau paste mai facem cate o mica donatie , le mai luam niste dulciuri si gata , ne-am implicat suficient ! Mă tot mir cat ne-am putut dezumaniza in 30 de ani ……

  3. VADUVA NEAGRA Răspunde

    Ar trebui demisa directoarea de la dgaspc ul asta ca daca bine imi amintesc de cand e ea la sefia acestei institutii se cam moare pe la centrele din subordine..pestele de la cap se impute fratilor..1,2.,3 si numaratoarea continua..aloo domnu presedinte ce m-ai asteptati..DESTITUITA.. trebuie criminala asta …cum poate dormi noaptea un om ca asta..dar ii vine si ei vremea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.