Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Asfalt surpat de două ori pe b-dul Octavian Goga. Nicio firmă nu vrea să preia lucrarea

Directorul Apaserv, Ioan Leitner, a declarat că nicio firmă nu vrea să preia lucrarea de pe bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Un crater uriaş a apărut în luna aprilie a anului 2018 pe bulverdul Octavian Goga, când traficul s-a surpat în zona respectivă, iar la o lună de la incident, șoseaua s-a mai surpat odată.

Directorul Apaserv a declarat, luni seara, la emisiunea „Audienție în direct” de la Informația TV că este vorba despre o lucrare care presupune înlocuirea unei conducte cu diametrul de peste 1 metru, pe o porțiune de 300 metri, iar valoarea proiectului este în valoare de 3 milioane lei.

Ioan Leitner spune că nicio firmă nu s-a prezentat la prima licitație, iar acum a fost lansată a doua licitație. Dacă nici la a doua licitație nu se va prezenta nimeni, până în 26 iunie, lucrarea va fi efectuată de Apaserv.

4 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Păi nu vor să vină pentru că nici Apaserv nu știe exact ce are în subteran. De vreo 3-4 luni tot umblă ba echipe de la ei, ba de la ceva firme cu care colaborează și inventariază conductele de la Burdea până la Carrefour. Mai bagă și ceva camere prin subteran. Mari specialiști! Cum să te angajezi în asemenea lucrare care am înțeles pe deasupra trebuie făcut super repede că dacă nu știi ce ai, ce trebuie schimbat, cât material etc. Cum s-a făcut proiectul? Din birou? Sau din burtă?

  2. x-ulescu Răspunde

    sigur , da sigur , Dragnea e de vina !!!

    • Pixulescu Răspunde

      MU13 dragnea si tuturor sustinatorilor, mai ales tie!
      sper sa nu mai iasa viu din puscarie!

  3. 007 Răspunde

    Da x-ulescule,Dragnea este unul dintre cei mai vinovati de starea degradanta in care a ajuns aceasta tara.Prin politicile agresive de schimbare a Codurilor Penale duse pana la isterie nationala,a INSTIGAT LA JAF NATIONAL, prin acceptare si subintelegerea tacita de modificari legislative, cum ca poti sa furi cat vrei, si cum vrei banul public,ca te scapa infractorul Dragnea.Desigur ,sprijinit si de unii votantii ai lui, indobitociti pana la sindrom medical folosind o retorica aroganta si sfidatoare ,vorbita si mai ales scrisa de acesti postaci la care ,cred, IQ-ul e cat gradele deafara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.