Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

DAC FORCE – Un nou teren de paintball se deschide în județul Satu Mare

Un nou teren de paintaball se va deschide luni, 1 iulie 2019, în județul Satu Mare. DAC FORCE PAINTBALL este situat în Păulian, la 15 km de municipiul Satu Mare şi se întinde pe o suprafaţă de 2,5 hectare. Terenul cuprinde trei jocuri de paintball cu diferite obstacole.

Deschiderea va avea loc luni, 1 iulie 2019, iar cei care doresc să participe pot să îşi facă rezervări la numărul de telefon: 0747 537 489

CELE MAI TARI SENZAŢII

Paintball-ul reprezintă una dintre cele mai noi, cele mai tari senzaţii sportive, cu o mare răspândire în lume.
Paintball-ul este un sport unde bărbaţii, femeile, tinerii sau vârstnicii pot concura de la egal la egal. Milioane de oameni de toate vârstele şi categoriile sociale practică paintball în peste 40 de ţări, oameni care au profesii diferite şi care câştigă încredere în propria lor persoană odata cu punerea în aplicare a aptitudinilor de a conduce şi a se descurca în acest joc, inteligenţa şi determinarea (voinţa) reprezintă atuuri cu mult mai importante decât înălţimea, forţa fizică sau caracterul. Acei jucatori care vor acorda atenţie simţurilor personale, care vor pune în aplicare strategii foarte bune de orientare a echipei şi care vor planifica şi comunica se vor impune destul de uşor şi rapid în faţa adversarilor.

Jocurile au de obicei o limita de timp de 20 pâna la 60 minute, depinzând de mărimea câmpului şi de numărul de jucători. Între jocuri, jucatorii pot lua o pauză pentru a-şi verifica echipamentul, pentru a-şi reâncărca armele şi pentru o mică gustare sau o răcoritoare, împărtăşind în acelaşi timp şi poveştile lor despre emoţiile victoriei sau despre obişnuitele glume pe seama înfrângerilor suferite.

Indiferent că veţi câştiga sau veţi pierde, toată lumea se va simţi bine şi întotdeauna va exista un următor joc. În momentul în care adrenalina a început să fie pompată nu vă veţi mai putea abţine să nu iubiţi senzaţiile oferite de acest joc.

NU DOARE CÂND EŞTI ÎMPUŞCAT?

În funcţie de locul sau distanţa de la care provine bila de vopsea care te loveşte, impactul poate provoca durere. După cum ştiţi unele părti ale corpului sunt mai sensibile, iar echipamentul vă ajută să reduceţi din senzaţia descrisă.

Biluţele cu vopsea se vor sparge în momentul impactului cu jucătorul şi în de cele mai multe ori provoacă doar o durere uşoară.

Desigur, cu cât eşti mai aproape de armă, cu atât viteza bilei cu vopsea care te va lovi va fi mai mare. În general cele mai deranjante lovituri, dupa ce un joc s-a terminat, pot fi zgârieturile sau vânătăile datorate terenului de joc.

Statisticile indică faptul că paintball este una dintre cele mai sigure activităţi distractive. La O. A. P. toate armele cu vopsea sunt verificate înainte şi în timpul jocului, pentru a se asigura că viteza şi distanţa de la care sunt expediate bilele cu vopsea sunt în conformitate cu standardele industriale recunoscute.

CE ESTE O BILA CU VOPSEA?

Paintball în traducere liberă înseamnă bilă cu vopsea. Aceste bile cu vopsea sunt formate din gelatină, ele au o viteza maximă de 300 de picioare/secunda (9144cm/s) sau 205 mile/h (329km/h), valori monitorizate şi reglate pentru maximum de siguranţă. O bilă cu vopsea reprezintă o capsulă rotundă şi subţire de gelatină având în interiorul ei un lichid colorat (apă cu colorant alimentar). Conţinutul capsulei nu este nici toxic şi nici caustic fiind solubil în apă şi biodegradabil. Calitatea bilelor variază în funcţie de producător. Bilele sunt colorate şi atunci când un jucător este marcat (împuşcat) cu o astfel de bilă, se va forma pe echipamentul acestuia o pată de vopsea, indicând că respectivul este eliminat din joc.

CE ESTE UN MARCATOR CU BILA CU VOPSEA?

Marcatoarele cu bile cu vopsea sunt de o mare varietate. Unele sunt reprezentate de pistoale (cu maner sau pat) ce folosesc vopseaua expediată prin mici cartuse de 12g de CO2 care trebuie sa fie schimbate după 15-25 de împuşcături (focuri).

Alte arme ce folosesc vopseaua sunt de genul carabinelor, a puştilor, prevăzute cu manere sau pat pentru umăr şi cu butoiaşe mai mari. Acestea sunt armate cu cilindri mai mari, reîncărcabili de CO2 fiind capabili să suporte sute de focuri. Unele arme cu vopsea sunt activate prin pompare, adică de fiecare dată când vrei să împuşti trebuie mai întâi să armezi arma folosindu-te de o pompă şi apoi să acţionezi trăgaciul. Pentru a trage un alt foc trebuie armată din nou arma şi acţionezi trăgaciul ori de cate ori vrei să împuşti.

Un alt exemplu de arme cu vopsea sunt cele semiautomate adică prima dată când vrei să împuşti trebuie să armezi cocoşul, dar după prima împuşcătură arma va reactiva automat cocoşul şi de aici puteţi acţiona trăgaciul ori de cate ori veţi dori să împuşcaţi…

Rezervări la numărul de telefon: +40 (747) 537 489

Program: 09:00-22:00

Pagina de Facebook: Dac-Force Paintball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.